Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Робота вдома - плюси і мінуси.
Miliissa Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Як ви вважаєте, робота вдома - це добре? Якби у вас був вибір, ви віддали б перевагу роботі вдома чи поза домом, у колективі?

Arriishka Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
У будь-якому аспекті є свої плюси і мінуси. З одного боку - добре, вільний графік роботи. Але є й недоліки - наприклад, не йде трудовий стаж.

julek89 Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Я так заробляю, і дуже задоволена! Величезний плюс - завжди є вільний час. Мені подруга підказала таку ідею, вона після пологів вдома сидить, і таким чином заробляє зайву копійку. Я замовляю сукні оптом в інтернет-магазині за дешевими цінами, і перепродую з націнкою) На місяць виходить пристойна сума))

Nata93 Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Всім доброго часу доби, моя знайома, наприклад, займається манікюром і нарощуванням нігтів. Я нещодавно з нею спілкувалася, що всі необхідні матеріали вона замовляє в цьому інтернет-магазині.longnail Ось нещодавно вона купила собі УФ лампу для нарощування нігтів всього за 205 грн. Тож можу порекомендувати.

Mellange Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Плюси - вільне розпорядження власним часом, отримання оплати за продуктивність, а не висиджування робочих годин, можливість працювати одразу з кількома замовниками. Основні мінуси, як на мене: деяка нестача соціалізації, необхідність окремого робочого місця, ну і домашні можуть заважати, якщо квартира маленька. А так плюсів все ж набагато більше, ніж мінусів!

Соколочка Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Я зараз працюю вдома, за комп'ютером, 8 годин проводжу сидячи, є плюси - висока ЗП, а ось із мінусів: дуже сильно погладшала(

Nila-O Повідомлення # 7
одеський форум
Лейтенант
Працюю вдома вже 3 роки, жодного мінуса так і не знайшла)

Fenrizshura Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
Мені теж подобається робота вдома, ні від кого не залежиш, сама собі господиня, плануєш свій день, як хочеш.

Darinka2107 Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Тільки робота на дому!!!Ніхто на душею не стоїть працюєш собі потихеньку в задоволення

Victor070 Повідомлення # 10
одеський форум
Підполковник
У будь-якому аспекті є свої плюси і мінуси. З одного боку - добре, вільний графік роботи. Але є й недоліки - наприклад, не йде трудовий стаж.
Додано (20.08.2017, 06:45)
---------------------------------------------
Плюси - вільне розпорядження власним часом, отримання оплати за продуктивність а не висиджування робочих годин, можливість працювати одразу з кількома замовниками. Основні мінуси, як на мене: деяка нестача соціалізації, необхідність окремого робочого місця, ну і домашні можуть заважати, якщо квартира маленька. А так плюсів все ж значно більше, ніж мінусів!

Малий Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Вдома працювати, саме воно, якщо ви навчилися чогось. Я думаю, вдома найкраще програмістам, копірайтерам, просуванцям як сайтів, так і в соц. мережах

annylina Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Тільки робота на себе! Я, наприклад, закінчила курс індивідуального навчання ін'єкційним методикам у косметології від Потія Валерія Валерійовича. Отримала сертифікат. Трохи попрактикувалася в салоні (клієнтів, знову ж таки напрацювала). І тепер працюю або вдома, або додому до клієнтів приїжджаю. І заробіток у мене непоганий і часом своїм я розпоряджаюся сама.

alone Повідомлення # 13
одеський форум
Рядовий
це 2 сторони медалі. і плюси і мінуси

ledymery Повідомлення # 14
одеський форум
Рядовий
Усе залежить від зарплати, де більше, там і краще

Indi Повідомлення # 15
одеський форум
Рядовий
Є й мінуси. Головне, втрачаєш навички роботи в колективі. Але зате ніяких пліток і нерви спокійні.

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: