Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Куди вкладати гроші?
Solnechnaya Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня. Є деяка сума, яку хочеться вкласти в щось надійне. Все-таки банкам я не дуже довіряю - хіба мало що... А як тоді зберігати гроші?

Flipper Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
На мій погляд, найнадійніше - це вкладати в нерухомість. Можна не боятися, що гроші знеціняться, економіка впаде і так далі

Rokan Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Та зрозуміло, що нерухомість - це найнадійніший варіант. Що б у світі не сталося, а квартира - вона квартира і є. Це гроші. Тож моя порада - купіть квартиру, тоді зможете не переживати про свої гроші...

Сердоїн Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Так гроші тоді не працюватимуть! Який тоді сенс вкладатися в нерухомість? Хіба що для подальшої здачі...

Каришина Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Можна в бізнес вкластися, якщо сума пристойна. Відкрити свій бутік або інтернет-магазин і продавати там одяг для всієї родини - це завжди затребувано. А товари можна з іноземних сайтів замовляти - вони зараз користуються популярністю. Наприклад, з Англії, Європи, США.

Марічка Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Гроші краще вкладати в нерухомість. З кожним роком вона тільки зростає в ціні. До того ж квартира завжди стане в пригоді, а якщо й ні, то можна здавати в оренду.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: