Куди вкладати гроші?
|
|
Solnechnaya | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Доброго дня. Є деяка сума, яку хочеться вкласти в щось надійне. Все-таки банкам я не дуже довіряю - хіба мало що... А як тоді зберігати гроші?
|
|
| |
Flipper | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| На мій погляд, найнадійніше - це вкладати в нерухомість. Можна не боятися, що гроші знеціняться, економіка впаде і так далі
|
|
| |
Rokan | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Та зрозуміло, що нерухомість - це найнадійніший варіант. Що б у світі не сталося, а квартира - вона квартира і є. Це гроші. Тож моя порада - купіть квартиру, тоді зможете не переживати про свої гроші...
|
|
| |
Сердоїн | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Так гроші тоді не працюватимуть! Який тоді сенс вкладатися в нерухомість? Хіба що для подальшої здачі...
|
|
| |
Каришина | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Можна в бізнес вкластися, якщо сума пристойна. Відкрити свій бутік або інтернет-магазин і продавати там одяг для всієї родини - це завжди затребувано. А товари можна з іноземних сайтів замовляти - вони зараз користуються популярністю. Наприклад, з Англії, Європи, США.
|
|
| |
Марічка | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Гроші краще вкладати в нерухомість. З кожним роком вона тільки зростає в ціні. До того ж квартира завжди стане в пригоді, а якщо й ні, то можна здавати в оренду.
|
|
| |