Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Що подарувати дружині?
Анна840 Повідомлення # 31
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Я давно спростила собі завдання з вибором подарунка, оскільки компанія UFL мені в цьому допомагає. Заходжу вибираю замовляю, і мені його доставляють, ну або ж відразу замовляю доставку для іменинника або винуватця торжества.
Хлопці працюють добре, букети у них вищий клас, я ще жодного разу не пошкодувала, що вибрала їх!

iro4ka Повідомлення # 32
одеський форум
Рядовий
Добрий день. Чоловік мій нещодавно подарував мені дуже гарну каблучку, яку купував у даному інтернет магазині біжутерії в Україні за моєю наводкою) Можете і ви взяти на замітку.

Nika7 Повідомлення # 33
одеський форум
Рядовий
Подаруйте норку. Як шубку, в сенсі. Як, утім, будь-яке натуральне хутро. Що може бути краще за натуральну шубку. Тільки кожушок або жилетик. Хутро і махові вироби завжди надавали власниці бонусів як внутрішніх, так і зовнішніх. Шубами можна милуватися вічно. І дружина точно оцінить.

Sava Повідомлення # 34
одеський форум
Рядовий
Мені простіше було з вибором подарунка, у мене дружина садом займається, а мені й самому цікаво всілякий інструментарій шукати в інтернеті, ось і подарував їй такий садовий степлер. Чудова штука для підв'язки гілок і овочів. У нас бюджет спільний з дружиною, це, звичайно, не дуже добре, ніяк не приховаєш ціну покупок, але все ж їй сподобався подарунок.

Nila-O Повідомлення # 35
одеський форум
Лейтенант
відпустка, квитки на море або в гори)

Vest Повідомлення # 36
одеський форум
Сержант
щось із ювелірних прикрас подаруйте, це чудовий подарунок) або сертифікат у СпА-салон, у магазин косметики... або новий телефон... ой та багато варіантів))

clyajsan Повідомлення # 37
одеський форум
Рядовий
В Академії Грант, існує унікальна можливість придбати подарунковий сертифікат на будь-який з курсів на суму від 1000р. Цей сертифікат стане чудовий подарунком для ваших друзів, родичів і знайомих на будь-яке свято!!!
За допомогою сертифіката його власник зможе оплатити частину вартості обраного курсу або повністю оплатити його сертифікатом.
У нашому освітньому центрі проводиться навчання за різними напрямками:
Курс "Класичний масаж" розширений, 12500р.
Курс "Класичний масаж" базовий, 9500р.
Курс "Антицелюлітний масаж", 5500р. 
Курс "Дитячий масаж", 5500р.
Курс "Початкової медичної підготовки", 8500р.
Курс "Косметичний масаж", 4500р.
Дистанційне навчання.
Курс "Класичний масаж" 6500р. 
Курс "Перша допомога" 2000р. 
Курс "Молодший медичний персонал" 4000р.
Курс "Дитячий масаж" 3000р.
Курс "Косметичний масаж" 3000р.
Курс "Антицелюлітний масаж" 4000р.
Єкатеринбург, Генеральська 3, офіс 319/1, 8343-346-5953.

nanali2708 Повідомлення # 38
одеський форум
Рядовий
З початку потрібно згадати - про що мріяла ваша дружина! Може вона хотіла десь побувати або щось придбати. Зробіть їй сюрприз, здивуйте її.

toma53 Повідомлення # 39
одеський форум
Рядовий
Ми з чоловіком на річниці весілля робимо собі подарунок, комплект постільної білизни, цього року чотири роки нашому весіллю, замовили в pokryvalo com ua постільну La Scala. Ось так ми робимо потрібний спільний подарунок.

Odesit Повідомлення # 40
одеський форум
Рядовий
Я дарую зазвичай сертифікати або в салон, або в косметику/парфумерію.
Може звичайно це банальні подарунки, але дружині подобаються

Dezzis Повідомлення # 41
одеський форум
Рядовий
Цитата BoryaAndreev ()
Та вже я відчув себе неповноцінним)))У фінансовому плані))Подарунок за 25 шматків - це непогано, але не кожен може собі дозволити! У мене все трохи прозаїчніше, добре, що моя дружина радіє всьому, вона в цьому плані не вибаглива, головне ж увага. Я їй іноді сам купую косметику або білизну люблю дарувати. Нещодавно замовив їй улюблену туш Вона завжди користується Лореаль, я підглядав)) Знайшов в інеті, замовив, привезли, подарував, дружина задоволена! Це я їй подарував на 5 місяців подружнього життя, попереду ще 7 до річниці, усю косметику встигну подарувати) А на річницю саму планую купити нам путівки куди-небудь на відпочинок закордон, краще відпочити, ніж IPhone, правда?)
подаруйте просто квіти) Наприклад, на 14 лютого)

kruno_ol Повідомлення # 42
одеський форум
Рядовий
Дивлячись чим дівчина ваша дружина захоплюється.

Додано (24.07.2023, 20:26)
---------------------------------------------
Дивлячись чим дівчина ваша дружина захоплюється.

pandafl Повідомлення # 43
одеський форум
Сержант
Добрий день, хотів запропонувати шикарну компанію "PandaFl", що займається доставкою квітів майже по всій Україні, у них є все, що потрібно для подарунка: коханій дівчині, сестрі, мамі, бабусі, тітці. У них є троянди, хризантеми, альстромерії, еустоми, а також власне пошиття м'яких плюшевих ведмедиків, які йдуть від 50 см і сягають до 200 см, ведмедики дуже класні та пошиті на основі гіпоалергенних складових. Так що раджу до них звернутися якщо буде потрібна така можливість, якщо не знаєте який вибрати букет, то хлопці вам підкажуть з вибором букета і подарунка!

• Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Пошук: