Що подарувати дружині?
|
|
Oksana22 | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| можна подарувати чудові лосини, можете в цьому магазині підібрати, там і вибір і якість хороша
|
|
| |
Аллочка | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| А мені чоловік нічого взагалі не подарував, прикро так.
|
|
| |
Эсмеральда | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| на річницю золото даруєте, ну який ще телефон то?
|
|
| |
mafffri | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| У таку погоду найкращим подарунком стане шуба, ну або якщо з шубою не склалося зі зрозумілих причин, то можна вибрати пальто на leboutique Піднесіть їй з побажаннями, нехай зігріває її так само, як і ваша любов. Все таки головне не подарунок, а правильна подача і увага.
|
|
| |
Алена22 | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| а я мрію про собаку )
|
|
| |
Pamira | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| Краще розвідати у своєї дружини, а то можна не вгадати. Я ось, наприклад, давно хотіла хороший фотоапарат, а щоб чоловікові натякнути, залишила відкритою вкладку з сайтом Він, молодчина, здогадався)) До речі, подивіться в історії браузера, може, натрапите на те, що вона для себе шукала.
|
|
| |
strekoza66 | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| Блін, куди котиться світ! почитала поради - жах! Дружинам, та й усім дівчатам потрібно дарувати діаманти! Чоловік, який поважає себе, не стане розмінюватися на дешевку. І зовсім не обов'язково купувати супер дорогу каблучку або кулон, є цілком бюджетні варіанти. Ось, наприклад, елегантна каблучка з природним брюліком. Коштує трохи більше 3 тис грн.
|
|
| |
Lesnik001 | Повідомлення # 23 |
Рядовий
| Якщо фінанси дозволяють - подаруй щось із ювелірного. це завжди приємно жінці. я своїй напевно цей браслет на ДР куплю Але в будь-якому разі, коли обираєш подарунок одразу треба визначитися на яку суму розраховувати.
|
|
| |
lili_ | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| Подаруйте набір хорошої косметики, я користуюся натуральною L'cosmetics. Рекомендую і вам
|
|
| |
Voronova34 | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| Якби мені б такі подарунки подарували, то я б застрелилася огірком, зимова гума)).
|
|
| |
mini | Повідомлення # 26 |
Рядовий
| Я б сумочці від trendbag зраділа :-)
|
|
| |
Svyatoslav | Повідомлення # 27 |
Рядовий
| Я своїй дружині довго обирав подарунок, скажу чесно. Я дуже вибірковий і трохи вибагливий. Знайшов одне гарне агентство, яке пише вірші на замовлення. Оскільки мені потрібен був подарунок терміново, (я побачив, що вони виконують свою роботу за 1 день і передоплати не беруть) я вирішив до них звернутися. Про одне тільки шкодую, що не звернувся до них раніше, коли був День Народження у моєї мами. Подарунок вийшов найкращий за всі ті роки, які ми разом прожили.
|
|
| |
Richmond18 | Повідомлення # 28 |
Рядовий
| столик для сніданку в ліжко ну і сам сніданок
|
|
| |
irishka33 | Повідомлення # 29 |
Сержант
| Якщо річниця ювілейна, то щось, що запам'ятовується. Наприклад гарна ювелірна прикраса з шикарним букетом квітів. Також можна порадувати кохану жінку незвичайним брендовим годинником.
|
|
| |
julek89 | Повідомлення # 30 |
Сержант
| каблучка золота)
|
|
| |