Весілля.
|
|
Victor070 | Повідомлення # 16 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мої вітання сестрі)
|
|
| |
tsurkov | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| Про весілля - це клопітка справа. Особливо підготовчі процедури. Майбутня дружина перед одруженням перебрала п'ять салонів, поки не знайшла той, у якому їй зробили таку зачіску, як вона хотіла. І так у всьому - педантична й акуратна до жаху.
|
|
| |
Re4ka4 | Повідомлення # 18 |
Сержант
| Перш ніж купити, все одно повибирати потрібно. Різні переміряти, подивитися... можна в кількох магазинах.
|
|
| |
svetlanass7 | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| Нарощування вій в Одесі Нарощування вій Одеса ЖМ Райдужний Милі дівчата запрошую вас на нарощування війок Класичне нарощування - 300 2Д нарощування вій -350 3Д нарощування вій -350 Об'ємне нарощування від 5 до 8 вій- 450 Запис за телефоном-0678303010 - 0631834007 Вайбер 0678303010
|
|
| |
Dina87 | Повідомлення # 20 |
Сержант
| Міряти обов'язково потрібно.
|
|
| |
Alexxx | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| Пацани не одружуйтеся Весілля і шлюб - це зло
|
|
| |
Violetta_ | Повідомлення # 22 |
Сержант
| Потрібно думати не тільки про сукню, а й про те, хто буде ведучим на вашому весіллі. У вас є вже хтось на прикметі? Нам сподобався Олександр Барін, вів наше весілля. Все пройшло чудово, настрій всі 2 дні був на вищому рівні. Людина дуже швидко вливається в незнайомий колектив. У мене було відчуття, що гості знають його все життя.
|
|
| |
Janna | Повідомлення # 23 |
Сержант
| на замовлення як варіант пошити) Щоб напевно так сказати)
|
|
| |
OdMen | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| ось сайт fmanufacture У них дуже великий вибір суконь. Так само в чому їхній основний плюс- це те, що до них можна під'їхати і поміряти сукню.
|
|
| |
Іраїда | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| А мені подобається весілля на природі. сестра не давно грала, так прикольно вийшло
|
|
| |
DmitriyKulyabeshko1 | Повідомлення # 26 |
Сержант
| Якщо ви хочете, щоб весілля у вас пройшло незабутньо, раджу вам звернутися до організації весілля в Одесі, у якої є великий досвід у весільній організації. Для організації нашого весілля ми звернулися до них, і вони підготували свято для нас на високому рівні і створили найчарівнішу атмосферу.
|
|
| |
Sonyaaa | Повідомлення # 27 |
Рядовий
| Не думали про пошиття сукні? Вона сидітиме ідеально, в магазинах же купите пошиту під стандартні розміри.
|
|
| |
Wetochka | Повідомлення # 28 |
Сержант
| Ну взагалі, у мене якось проблем із сукнею не було. Фігура стандартна - зайвої ваги та інших проблем немає, тож сукню я підібрала легко і швидко. А може просто пощастило, що швидко натрапила саме на те, про що мріяла. А ось із фатою довелося помучитися! Як виявилося, не так то просто знайти красиву фату, яка б облягала фігуру і підкреслювала достоїнства силуету. Але мені це нарешті вдалося!
|
|
| |