Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Весілля.
Metr Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт сонячній, веселій, морській і курортній Одесі!

Панове, загалом, суть питання така, в однієї моєї дуже хорошої подруги (за сумісництвом сестри), на середину - кінець червня намічається захід у вигляді одруження.      
Підкажіть де в Одесі купити найкрасивішу сукню, вона вже всіх змучила з цим питанням.

Буду дуже вдячний за будь-яку пораду! 
Спасибі!

Uuuu Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Мої вітання сестрі)
Ну ось дивіться - lanovale, красивіше якщо і є, то це вже буже занадто. Їй тільки на червону доріжку в таких.

Фонтан Повідомлення # 3
одеський форум
Майор
Сукню потрібно тільки міряти.

new_ton Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Цитата Фонтан ()
Сукню потрібно тільки міряти.
Це зрозуміло, але завжди можна замовити і повернути.

ВікторПонам Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Цитата Uuuu ()
Ну ось дивіться - lanovale, красивіше якщо і є, то це вже буже занадто. Їй тільки на червону доріжку в таких.
Красиві сукні.

TheRoad Повідомлення # 6
одеський форум
Підполковник
Весілля - це не лише сукня нареченої. Я, як любитель квітів, вважаю, що важливу роль на весіллі відіграють квіти: оформлення залу, машини, букет нареченої. Може хто знає, де найкращі в Одесі квіти вибрати?

Антоніна Повідомлення # 7
одеський форум
Лейтенант
Цитата TheRoad ()
Весілля - це не лише сукня нареченої. Я, як любитель квітів, вважаю, що важливу роль на весіллі відіграють квіти: оформлення залу, машини, букет нареченої. Може хто знає, де найкращі в Одесі квіти вибрати?
згодна з Вами на всі 100% - я теж квіти дуже люблю. Ми нещодавно з чоловіком у знайомих на весіллі були, так обов'язковою умовою був букет квітів у подарунок.

Malinna Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
можна зшити, а можна готовий костюм купити, я бачила багато пристойних костюмів, і була б я чоловіком, два точно купила б, просто шукати потрібно ретельніше))

ГГГешечка Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Весілля - захід серйозний у всіх сенсах. І хочеться не тільки бути найкрасивішою нареченою, а й щоб все інше було на висоті) І оформлення, і організація. Треба до всього підходити відповідально і вибирати тільки професіоналів)

Мирослава99 Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Дівчата, знайшла статтю з останніми новинками і трендами весільних зачісок, я там собі вибрала на своє весілля, подивіться, може, комусь виявиться корисною

Iwanvolday Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Наше весілля святкували в Банкетному Залі Елен, в Миколаєві і ні про що ні секунди не пошкодували. Інтер'єр підкорив мене з першого погляду. Що стосується столу, то це просто щось чарівне і ні на що не схоже різноманітність і достаток страв!!!! Наші батьки, родичі, друзі були просто в захваті, нам дзвонили і передавали тисячі подяк на адресу кухні, обслуговування, а дорослим людям, погодьтеся, буває часом дуже важко догодити.

Nutsi Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Головне що б любили одне одного і не зраджували...

Toliatti Повідомлення # 13
одеський форум
Рядовий
Який захід без ведучого, це, звісно, ні як, тож доводиться не мало часу проводити в пошуках хорошого ведучого на той чи інший захід. У моєму випадку це було весілля. Добре що я послухав моїх близьких, і звернувся сюди rk.od Ви не уявляєте, наскільки все пройшло цікаво, я такий вдячний ведучому, які перетворив наш захід на казку. А які цікаві конкурси він провів, так що у нас залишилися яскраві і позитивні емоції. Я впевнений, що і у вашому випадку буде так само, адже цієї підказки багато хто з вас потребує, тож ділюся такою можливістю.

konfetko Повідомлення # 14
одеський форум
Рядовий
Сукня - це, звісно, важливий атрибут, але також важливо і те, яка атмосфера буде на весіллі. Моє весілля вів тамада Наталенко, всі гості залишилися задоволені)

Nata93 Повідомлення # 15
одеський форум
Сержант
Всім доброго часу доби, мій знайомий коли все таки вирішив одружитися, щоб заощадити час і нерви, вони вирішили довіриться прфессіоналам і звернулися ось в цю фірму mopis.com вони професійно займаються Організація весілля під ключ все зробили на вищому рівні. Так що можу порекомендувати.

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: