Весілля.
|
|
Metr | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт сонячній, веселій, морській і курортній Одесі!
Панове, загалом, суть питання така, в однієї моєї дуже хорошої подруги (за сумісництвом сестри), на середину - кінець червня намічається захід у вигляді одруження. Підкажіть де в Одесі купити найкрасивішу сукню, вона вже всіх змучила з цим питанням.
Буду дуже вдячний за будь-яку пораду! Спасибі!
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Мої вітання сестрі) Ну ось дивіться - lanovale, красивіше якщо і є, то це вже буже занадто. Їй тільки на червону доріжку в таких.
|
|
| |
Фонтан | Повідомлення # 3 |
Майор
| Сукню потрібно тільки міряти.
|
|
| |
new_ton | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Цитата Фонтан ( ) Сукню потрібно тільки міряти. Це зрозуміло, але завжди можна замовити і повернути.
|
|
| |
ВікторПонам | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Цитата Uuuu ( ) Ну ось дивіться - lanovale, красивіше якщо і є, то це вже буже занадто. Їй тільки на червону доріжку в таких. Красиві сукні.
|
|
| |
TheRoad | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Весілля - це не лише сукня нареченої. Я, як любитель квітів, вважаю, що важливу роль на весіллі відіграють квіти: оформлення залу, машини, букет нареченої. Може хто знає, де найкращі в Одесі квіти вибрати?
|
|
| |
Антоніна | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Цитата TheRoad ( ) Весілля - це не лише сукня нареченої. Я, як любитель квітів, вважаю, що важливу роль на весіллі відіграють квіти: оформлення залу, машини, букет нареченої. Може хто знає, де найкращі в Одесі квіти вибрати? згодна з Вами на всі 100% - я теж квіти дуже люблю. Ми нещодавно з чоловіком у знайомих на весіллі були, так обов'язковою умовою був букет квітів у подарунок.
|
|
| |
Malinna | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| можна зшити, а можна готовий костюм купити, я бачила багато пристойних костюмів, і була б я чоловіком, два точно купила б, просто шукати потрібно ретельніше))
|
|
| |
ГГГешечка | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Весілля - захід серйозний у всіх сенсах. І хочеться не тільки бути найкрасивішою нареченою, а й щоб все інше було на висоті) І оформлення, і організація. Треба до всього підходити відповідально і вибирати тільки професіоналів)
|
|
| |
Мирослава99 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дівчата, знайшла статтю з останніми новинками і трендами весільних зачісок, я там собі вибрала на своє весілля, подивіться, може, комусь виявиться корисною
|
|
| |
Iwanvolday | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Наше весілля святкували в Банкетному Залі Елен, в Миколаєві і ні про що ні секунди не пошкодували. Інтер'єр підкорив мене з першого погляду. Що стосується столу, то це просто щось чарівне і ні на що не схоже різноманітність і достаток страв!!!! Наші батьки, родичі, друзі були просто в захваті, нам дзвонили і передавали тисячі подяк на адресу кухні, обслуговування, а дорослим людям, погодьтеся, буває часом дуже важко догодити.
|
|
| |
Nutsi | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Головне що б любили одне одного і не зраджували...
|
|
| |
Toliatti | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Який захід без ведучого, це, звісно, ні як, тож доводиться не мало часу проводити в пошуках хорошого ведучого на той чи інший захід. У моєму випадку це було весілля. Добре що я послухав моїх близьких, і звернувся сюди rk.od Ви не уявляєте, наскільки все пройшло цікаво, я такий вдячний ведучому, які перетворив наш захід на казку. А які цікаві конкурси він провів, так що у нас залишилися яскраві і позитивні емоції. Я впевнений, що і у вашому випадку буде так само, адже цієї підказки багато хто з вас потребує, тож ділюся такою можливістю.
|
|
| |
konfetko | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Сукня - це, звісно, важливий атрибут, але також важливо і те, яка атмосфера буде на весіллі. Моє весілля вів тамада Наталенко, всі гості залишилися задоволені)
|
|
| |
Nata93 | Повідомлення # 15 |
Сержант
| Всім доброго часу доби, мій знайомий коли все таки вирішив одружитися, щоб заощадити час і нерви, вони вирішили довіриться прфессіоналам і звернулися ось в цю фірму mopis.com вони професійно займаються Організація весілля під ключ все зробили на вищому рівні. Так що можу порекомендувати.
|
|
| |