Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » БАРАХОЛКА ОДЕСА » Нова техніка » Самозагострювальні кухонні ножі Контур Про, що самозаточують (Самозагострювальні кухонні ножі Контур Про, що самозаточують)
Самозагострювальні кухонні ножі Контур Про, що самозаточують
sanjar52 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Міцні ножі, зроблені з високоякісної сталі Контр Про (Contour Pro) - справжня знахідка для тих, кому подобається творити на своїй кухні кулінарні шедеври. Силіконові неслизькі рукоятки ножів Contour Pro зручно лягають у долоню і в умілих руках свого господаря будуть вірно служити йому довгі-довгі роки.

У комплекті: універсальний ніж 1
ніж для рубки м'яса 1
ніж для філе 1
топірець 1
ніж для чищення та різання овочів 1
ножиці 1
ніж для стейка 4
магнітний тримач ножів 1

Ніж універсальний
Це один із найбільш потрібних на кухні ножів. Корисний під час нарізання ковбаси, сиру, цибулі, хліба.

Ніж для рубки м'яса
Ніж для рубки м'яса необхідно мати в тому разі, коли доводиться обробляти, розрубувати великі шматки замороженого м'яса або м'яса з кістками. Він має широке важке товсте лезо з гострою кромкою, що дає можливість без особливих зусиль впоратися з найтвердішими ділянками оброблюваного продукту.

Ніж філейний
Ніж має тонке гнучке лезо. Призначений для вирізання філе, нарізування рівних тонких шматків м'яса і риби. Завдяки довгому лезу акуратний рівномірний розріз можна зробити одним рухом ножа. Завдяки гнучкості та тонкості леза, можна легко зняти шкіру, плівку, а також відокремити жили або філе риби від кістки.

Ніж-сокира
Він дуже схожий за формою на кухарський, але коротший і трохи вужчий. Корисний під час нарізання зелені, салату.

Ніж для чищення та різання овочів
Це універсальний ніж, він підходить як для нарізання цибулі шалот, ріпчастої цибулі, зелені, так і для чищення та різання овочів. Завдяки гострій кромці клинка можна точно контролювати глибину надрізу під час декорування, очищення, рубання та нарізання кубиками продуктів.

Ножі для стейка (4 шт.)
Невеликий ніж із міцним дуже гострим лезом, що не гнеться, розширюється біля основи і різко звужується до загостреного кінчика. Має підняте вістря і значно вигнуту ріжучу кромку, що дає змогу ножу проникнути у важкодоступні місця. Вузьке лезо перешкоджає прилипанню продукту до полотна ножа. Такий ніж використовується не тільки для приготування стейка, а й для обробки будь-якого виду м'яса.

Ножиці
Хорошому кулінарові необхідні не тільки ножі, ножиці також є важливим кухонним приладдям. Виробники це знають, тому набір "Contour Pro" обов'язково містить у собі не тільки ножі, а й ножиці. Якісні кухонні ножиці - прекрасне доповнення до якісних ножів.

Магнітна рейка для ножів
Легко протирається.
Не накопичує воду.
Стійка до розсихання
Ви завжди легко знайдете потрібний вам ніж, ви можете розташувати їх у зручному для вас порядку.
Ви можете розташувати на ній свої власні улюблені ножі теж.

Ціна 200 грн. Залишилося всього 3 комплекти!!!

066-383-04-61

Санжар
 
Одеський форум » БАРАХОЛКА ОДЕСА » Нова техніка » Самозагострювальні кухонні ножі Контур Про, що самозаточують (Самозагострювальні кухонні ножі Контур Про, що самозаточують)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: