Техніка за оптовими цінами
|
|
bdembli | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Доброго дня!
Ми спеціалізується як на оптовому, так і на роздрібному продажі телевізорів, побутової техніки, ноутбуків, аксесуарів тощо.
А також ми є офіційним дистриб'ютором в Південному регіоні по продукції компанії "Дікомп" (сумки для ноутбуків) - Sumdex, Portcase, Continent. Забезпечуємо торговим обладнанням, продукцією, рекламними матеріалами.
Надаємо консультації та інформаційну підтримку.
Діяльність компанії не обмежується тільки Одесою та областю, ми доставляємо товар в усі міста України.
Політика компанії полягає в гнучкій ціновій політиці та оперативній логістиці для наших партнерів.
Для обговорення питань ціноутворення зв'яжіться з нами, і ми постараємося запропонувати Вам максимально вигідні умови співпраці.
Переваги співпраці: Ви отримаєте необхідний товар за найбільш вигідною ціною. Завдяки автоматизованій системі обліку, ви можете отримувати: -Цілодобовий доступ до системи замовлення товарів; -Описи та характеристики товарів; -Розсилку прайс-листів; -Розсилки інформації про платежі; -Розсилки інформації про нові надходження товарів;
Доступ до цієї послуги отримують тільки наші партнери.
Ми організуємо постачання товарів в усі регіони України.
Можливі способи доставки: -Самовивезення; -Доставка товарів до складу перевізника службами доставки; -Доставка товарів до дверей одержувача службами доставки;
На сьогоднішній день ми розширюємо наш асортимент товарів кращих виробників, а також надаємо послуги з налаштування також надаємо послуги з налаштувань, встановлення ПЗ, Smart, прокачування iPhone, iPad.
Ми маємо можливість пропонувати гнучкі умови роботи для кожного партнера, а також гарантуємо оперативність термінів поставок.
Ми націлені на довгострокові партнерські відносини.
З нами легко і комфортно!
+380 (63) 631-7194
ICQ 696823464 Skype bdembli
|
|
| |
boss_pirrov | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| А ноут Lenovo E10-30 у вас є з такими характеристиками ??? Може дешевше буде.
|
|
| |
bdembli | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Саме такого ноутбука немає, але є альтернатива! Пишіть у скайп, аську, телефонуйте...
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 4 |
Полковник
| З нинішніми цінами, нову техніку особливо і не купиш. У мене минулого тижня згорів холодильник, пройшовся по магазинах і зрозумів, що мені новий не світить. Потім заліз в інтернет і на olx знайшов холодильник Samsung у нормальному стані з Nofrost всього за 3 тис грн.
|
|
| |
Kira66 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Щось не можу у вас знайти масляні обігрівачі. Хотілося б більшої різноманітності)
|
|
| |
Натуля81 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Мене теж цікавлять обігрівачі, бажано натінні й економні. У вас можна отримати консультацію?
|
|
| |