Яке найкорисніше придбання для кухні?
|
|
Трынделкин | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хочу зробити сюрприз моїй дружині, ось тільки не знаю що їй купити. Як хто думає, скажіть мені, яке найкорисніше придбання для кухні і чому? Мені буде цікава думка кожної людини.
|
|
| |
Михайло74 | Повідомлення # 2 |
Майор
| Особисто для мене корисним придбанням є кавоварка, я без кави вранці не можу прокинутися. А так налив води, кинув каву, натиснув на кнопку і кава готова. Все як у найкращих будинках Лондона.
|
|
| |
iframes | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Зробив дружині подарунок на ювілей і думаю, що це найкорисніше придбання для кухні. Якщо ви любите смузі, овочеві супчики-пюрешки, кашки й овочі на парі, коктейлі та домашні соуси, тоді зверніть увагу на суповарки-блендери в Розетці, а саме модель VES ELECTRIC SK-A24, небагато місця займає, все робить чудово, а головне - багато функцій, і все треба завантажити в чашу та натиснути кнопку, мити чашу зручно-широка, не розбризкує, слідом завантажує інші продукти для наступної страви. Супер!
|
|
| |
Трынделкин | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Це якраз те, що потрібно, адже ми дуже любимо овочеві супчики-пюрешки і з таким помічником дружині буде набагато простіше та швидше їх готувати. Спасибі вам велике за інформацію і посилання на магазин.
|
|
| |