Вибір бюджетного смартфона до 3500 грн.
|
|
Михайло74 | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Шукаю собі недорогий смартфон на заміну старого, який благополучно втопив... Хотілося б розглянути щось з асортименту Самсунг або Хуавей. Яку розумну модель можна купити за ці гроші? Заздалегідь вдячний за підказку.
|
|
| |
Irinka24 | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| У мене один хороший знайомий працює в магазині техніки та електроніки, от тільки в якому не знаю. Днями поцікавлюся в нього і напишу вам відповідь. Думаю він точно дасть реальну пораду.
|
|
| |
Трынделкин | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Huawei особисто мені не подобається, особисто з тієї причини, що багато потрібних функцій заблоковано розробником. Наприклад - його не можна рутувати. Тому я б вибирав тільки з модельного ряду Samsung. Та й до того ж вони краще оптимізовані під операційну систему Android, на відміну від Huawei, який через кілька місяців буде моторошно гальмувати. Гляньте на новинку Samsung Galaxy A02 2/32 GB, продажі якої стартували днями. Зрозуміло, в ігри на ньому не пограєш, але для дзвінків і серфінгу в інтернеті - в самий раз. Сподіваюся моя допомога була безцінна
|
|
| |
Михайло74 | Повідомлення # 4 |
Майор
| Дякую за інформацію, адже зараз дуже багато магазинів, але з них дуже мало надійних. Про Розетку я чув дуже багато хороших відгуків, але сам не наважувався там щось купувати.
|
|
| |
Bkfraer | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| А що ще є?
|
|
| |