Читання книг
|
|
Іраклій | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Завжди був великим поціновувачем книжок і дуже любив їх читати. Але в сучасному світі таке задоволення випадає дуже рідко. Дуже сумую за книжками. Як ви справляєтеся з такою проблемою?
|
|
| |
Agafiya | Повідомлення # 2 |
Сержант
| А я ніколи не любила читати і тому такої проблеми в мене не виникає. Я краще подивлюся якийсь фільм. Але я розумію, що це не зовсім правильно і тому я не нав'язую цю думку комусь
|
|
| |
Tojarn | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Читання - це найкраще заняття, яке дає знання і релаксацію одночасно, і тому потрібно, щоб якомога більше людей займалися читанням книг. Ну оскільки в сучасному світі практично немає часу на те, що б сісти і читати, то цьому є альтернатива. Можна слухати аудіокниги онлайн. Бібліотека велика і використовувати їх можна безкоштовно. Чомусь мені здається це хорошим варіантом.
|
|
| |
Andromeda | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Хто хоче читати, той завжди знайде на це час і можливість. А якщо це порожні слова, то немає сенсу книжку і в руки брати. І до речі, онлайн читання це взагалі не те, як на мене.
|
|
| |
Ktleyna | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Книжку на телефон завантажити і справа в капелюсі) Є вільний час, замість соц-мереж - почитати
|
|
| |