Світильники, прожектори, люстри, світлодіодне освітлення
|
|
igor_svetodiod | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Здрастуйте форумчани, я займаюся продажем товарів для освітлення інтер'єру, садів і парків та іншого зовнішнього освітлення. Якщо Вас щось зацікавило за цими позиціями, прошу відвідати мій магазин svetodiod.org
Більш докладно за товарними категоріями:
Аварійні світильники Автомобільне освітлення Автомобільні зарядні пристрої Ґрунтові світильники Датчики руху для прожекторів Люмінесцентні світильники Меблеві світильники Настінні світильники та люстри Настільні світильники Стельові світильники та люстри Прожектори Промислові світильники Садово-паркові світильники Світильники для підводного освітлення басейнів Точкові (стельові) світильники Вуличні світильники Подовжувачі 25 і 50 метрів
Світлодіодне LED освітлення:
Світлодіодні аварійні світильники Світлодіодні декоративні світильники Світлодіодні лампочки Світлодіодні стрічки Світлодіодні меблеві світильники Світлодіодні настінно-стельові світильники Світлодіодні настінні світильники Світлодіодні стельові панелі (світильники) Світлодіодні прожектори Світлодіодні вуличні світильники Світлодіодні професійні ліхтарики
Періодично буду додавати в тему огляди різних товарів і товарних груп.
Гарного дня smile
Додано (11.04.2014, 15:17) --------------------------------------------- Інтернет-магазин svetodiod.org Стельові світильники від Delux, Massive, Philips.
|
|
| |
adminbelsvet | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Белсветоімпорт пропонує свою продукцію за розумними цінами. Ми пропонуємо широкий асортимент продукції різного типу - підвісні, стельові, настінні, підлогові та настільні світильники.
Консультації за тел. +375 (17) 508 15 69 +375 (17) 508 15 70
|
|
| |
komir | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Всім здрастуйте! Компанія Світлорезерв пропонує Вам: світлодіодне освітлення, опори освітлення, кераміку, арматуру СІП та кабелі.
|
|
| |
LollySun | Повідомлення # 4 |
Майор
| Я заради економії собі додому встановив магніт на лічильник. Він реально скручує показники. Але потрібно бути акуратним, щоб не спалитися
|
|
| |
PaIIIAA | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Настільні лампи для дому та офісу в інтернет магазині Софіт Світло. Сучасний дизайн, практичність і функціональність освітлювальних приладів порадує кожного. Якісні технічні характеристики настільних ламп. Широкий вибір - настільні лампи для школярів, декоративні настільні лампи, світлодіодні настільні лампи, що працюють від розеток, класичні настільні лампи, лампи настільні з абажуром. Великий вибір sofit svet uaprom
|
|
| |
OlegTak | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Сьогодні вранці дивився матеріали інет, раптом до свого захвату відкрив чудовий вебсайт. А ось і він: ellemarket - краплі для схуднення fire fit . Для нас вищевказаний вебсайт став дуже корисним. До побачення!
|
|
| |
kubikbob | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Вибір світильник зараз великий, на будь-який смак і колір і звичайно цінову категорію. Головне, щоб він гармоніював із загальним стилем житла і подобався б вам, тому рекомендую шукати в спеціалізованих магазинах, таких як 5watt, і, гадаю, ви зможете знайти гарний настінний світильник за розумною ціною і відмінної якості.
|
|
| |
Topika | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Дуже цікаво
|
|
| |
МотЯ | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я купляла квартиру буквально пів року тому. Нульцеву, довелося робити ремонт, облаштовувати. Мені необхідно було знайти якісні електротовари Делюкс прийшов на домогу. По рекомендація друзів натрапила на цей магазин. Замовила світильники, все якісне, дуже приємні ціни. Дуже задоволена.
|
|
| |