Netville | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Веб-студія Netville. Наша студія займається створенням і супроводом WEB-сайтів будь-якої складності, інтернет магазинів, розробкою індивідуального дизайну, оптимізацією і просуванням інтернет-контенту, розробкою корпоративного стилю та індивідуальних логотипів і презентацій.
Ми пропонуємо наші послуги зі створення нового сайту або редизайну чинного сайту Вашої Компанії на абсолютно новий якісний, що відповідає новим тенденціям і технологіям сайтобудування.
Команда NetVille прагне, щоб наші клієнти отримували максимальну вигоду від свого веб-ресурсу. Наші фахівці готові створити для Вас тільки якісний і унікальний WEB продукт, оптимізувати і супроводжувати проєкт у пошукових системах. У нас є досвід розробки корпоративних сайтів для крюїнгових і судноплавних компаній.
Ми будемо раді розробити якісний сайт Вашої Компанії. З повагою, Олег Валерійович. +38 (093) 345 29 03 +38 (048) 783 70 23 +38 (094) 941 10 23 +38 (066) 47 43 062
Студія знаходиться в Одесі, вул.Гайдара 13, 4 поверх, офіс 407 (вхід з боку Генерала Петрова)
Наш сайт: http://netville.com.ua
e-mail: og@netville.com.ua web@netville.com.ua Skype: netville_info
Наше портфоліо: https://www.behance.net/netville
Студія WEB-дизайну Netville, рада запропонувати Вам наші послуги зі створення веб-сайту. Команда NetVille прагне, щоб наші клієнти отримували максимальну вигоду від свого веб-ресурсу. Наші фахівці готові створити для Вас якісний і унікальний WEB продукт, оптимізувати і супроводжувати проект в пошукових системах.
|
|
| |
smartdog | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Не можу підібрати слова, щоб висловити величезну подяку команді NetVille. Я не побоюся цих слів - я отримав сайт своєї мрії. Я, людина абсолютно далека від сфери IT. На сайті чудовий посібник користувача, написаний простою і доступною мовою, тому мені не довелося мучити техпідтримку. Але на кілька запитань, які я їм ставив, я одразу ж отримав допомогу і відповіді. Дякую. А ще надихає, те що хлопці вкладають вміння і душу. Тому хлопці, я бажаю Вам і Вашій команді процвітання і нових ідей.
|
|
| |