Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » ІНТЕРНЕТ ФОРУМ » Форум веб майстрів » Просування мобільних додатків (Просування мобільних додатків)
Просування мобільних додатків
Applead Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Друзі, привіт! Пишу я Вам зі студії мобільного маркетингу Applead.
Хочете, щоб наша команда виконала підбір ключових слів для додатка і вигідно представила всі сильні сторони і унікальні особливості Вашого додатка, які покажуть підвищення конверсії в установку додатка до 50%?
До Вашої уваги App Store Optimization мобільних додатків Android та iOS! У нашому пакеті АСО оптимізація ми проводимо:
- аналіз і підбір ключових слів для застосунку;- створення опису і назви застосунку з урахуванням ключових слів;- розробка 3-х варіантів скріншотів і іконки для застосунку;- повна оптимізація застосунку та оптимізація сторінки застосунку;- написання 10 позитивних відгуків з ключовими словами.
Перші два пункти допомагають збільшити видимість застосунку в Google Play і App Store і підняти його в пошуковій видачіТретій пункт - оформити картку застосунку для підвищення конверсії з перегляду в установкуЧетвертий - впливає на загальний рейтинг застосунку і лояльність клієнтів.
Також, ми візьмемо 3 ключові запити з Вашого списку ключів і виведемо їх у ТОП-10 за ключовим запитом для залучення органіки з пошукової видачі!
Плюс нашої співпраці в тому, що ми після завершення роботи не кидаємо свої проєкти, ми ще протягом 2-х тижнів стежимо за результатами ASO і якщо в чомусь ми не допрацювали - доводимо показники до максимально можливих.
 
Одеський форум » ІНТЕРНЕТ ФОРУМ » Форум веб майстрів » Просування мобільних додатків (Просування мобільних додатків)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: