Мандрівник | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| "НАРІЗКА" З КИЇВСЬКОЇ ГАЗЕТИ "ФУТБОЛ" - 3. biggrin
Як перекусити у Франції? У нічному кабаре "Денер-кебабе" один із наших журналістів намагався англійською мовою випросити у продавця-турка ціни на його не вигадливу куховарство. Той ламаною французькою намагався хоч щось відповісти. Зрештою, коли розмова НЕМОГО З ГЛУХИМ стала трохи дратувати обох, ситуація розрядилася двома короткими репліками: - От чорт не росіянин попався, ну як йому пояснити? - Ээээ, слюшай, тагда гавари па рюсски и нэ марочь голову!
ПИТАННЯ МОЛОДОМУ ТРЕНЕРУ:
- Чому у Вашій команді так мало перспективних молодих українських футболістів? - Хороших футболістів ще ЩЕНЯТАМИ розібрали...
Демократія і реальність... " /На чолі війська/ ОДИН дурний генерал кращий за двох розумних /рівноправних демократів/"; "Лев на чолі стада баранів завжди переможе /військо/ барана на чолі левів",
УВІЙТИ В СТАНОВИЩЕ...
"Увійдіть у моє становище!" - сказала вона. І він увійшов у її становище, і ще раз увійшов, і залишив її в її становищі...
Чим зайняти американських хлопців, щоб не нудьгували в армії?...
...Евона, штатники погрожують превентивного удару по ІРАРАНСЬКИХ ядерних об'єктах завдати... Вони ж вийшли з ІРАКу - то треба ж американських хлопців хоч якось /практично/ зайняти!
Чемпіонат СРСР: "Металіст"-"Спартак" 0:7 ...На світлофорі в Харкові поруч з автобусом "Металіста", який щойно програв - 0:7 - московському "Спартаку", зупиняється асенізаційна машина. Євген Пилипович Лемешко /головний тренер харків'ян/ - кричить виразно шоферу машини: "Привіт, колего!" Той здивовано: "У якому сенсі?" - "Так, як і ти, так і я - ГОВНО ВЕЗЕМО..."
ЯК СТАТИ ХОРОШИМ ВОРОТАРЕМ? "... Ти б знайшов собі БАБУ З ВЕЛИКИМИ СІСЬКАМИ і частіше їх розминав. Може, м'яч тоді навчишся ловити..."
"Консультант" футбольного клубу... "... Ось звуть мене помічником-консультантом у різні команди працювати... Ну, який я консультант?... Це все одно, що ти зараз будеш на футбольному полі з телицею перекидатися, у у чому мати народила, а я стоятиму над тобою і КОНСУЛЬТУВАТИму..."
Виспердос. "...Ось у Києві 27-го нову станцію метро відкрили - Виставковий центр. А я б назвав станцію за старою КИЇВСЬКОЮ розмовною транскрипцією - ВИСПЕРДОС / ВИСТАВКА ПЕРЕДОВОГО ДОСВІТУ/..."
"Конспірологічна" версія ЦРУ...
ПИТАННЯ: "Чи можливий військовий переворот у США?" ВІДПОВІДЬ: "Ні. Тому, що у Вашингтоні немає нетамериканського посольства!"
Мудрість Мюнхаузена...
Жарт життя продовжує. - Тому, хто сміється! А тому, хто дотепно жартує, - ВКОРОЧУЄ!
Перевірка на расизм.
...Це як перевірка на расизм - чи готові Ви видати заміж свою доньку за негра, чи, для початку, абсолютно спокійно сприйняти факт їхньої ПЛОТНОЇ зустрічі /дочки з негром/?
Хрін вам із гірчицею! ... І італійці ще довго бігали за арбітром, доводячи, що українська "десятка" порушила правила... Хрін вам, італійці, з гірчицею!
|
|
| |