Мандрівник | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| ПАРОДІЇ 1- 5.
П А Р О Д І Я -1.
Твір Сергія Ніколаєва: "Підвладний розум"
Підвладний розум звукуСлова. Поети зачекалися улову. Вбитий Любов'юнаповал. Світи піднімає вал.
ПАРОДІЯ НА ТЕКСТ Сергія Ніколаєва Володимир озерянко
Підвладні мені - мелодії рутини, Зачекався я - крутої такої ось ліри... Любов накрив - дев'ятий вал. Чу! Згадав я: ось ти, а поруч - сінник...
П Р О Д И Я - 2.
Ранковий...
[Дядечко Денис].
Я вийшов із дому - Півень ще мовчав, Трава шаруділа під ногами. І був сумний кіт Мур-мур - Він чогось чекав, А може бути когось З божевільними очима
Володимир озерянко ПАРОДІЯ на твір: Ранковий... [Дядечко Денис]
Я вийшов із дому, - півень осерчав! І клюнув мене в "нижчеспинне" місце... Трава прошуршала, коли я біг. Півень наздоганяв, а Мур-Мур Мурку чекав. Не врятував він мене, чекаючи на наречену...
П А Р О Д І Я - 3. Курча
[Сергій Іванов].
Курча вибралося на волю, Розбивши собою твердь яйця, Але якби знав він свою долю, У яйці сиділо б без кінця.
Володимир озерянко пародія на твір: Курча [Сергій Іванов]
МисльЯ ледь череп римою не пробила. Єсенін спить. Навіщо його будити? Курча - всіх поетів сила! Я теж допомагав йому яйце розбити.
Адже він не знає своєї частки: Який отримає від мене презент... Він стане "тютюну", чого ж більше? Ну, так? А може твердь яйця таки розбив "циплепоет"?
ПА Р О ДІЯ - 4. Божьякорівка
[Дамські пальчики]
Божа корівка
По тонкій травинці До самої верхівки видерлася. Подумавши секунду, Так само діловито спустилася.
Володимир озерянко ПАРОДІЯ на твір: Сонечко [Дамські пальчики]
Одного разу в ядрену зимову пору, Я з лісу вийшов... І знову зайшов. Дивлюся: там корова залізла на ясен... І їй добре і Тобі - на віршик!
П А Р О Д І Я - 5.
РОМА
[Антип Ушкін].
"Здрастуй, Рома, будь як удома. Чому ти плачеш, Рома?!"
"Удома тато горілку п'є. І мене по попі б'є".
"Витри сльози, милий Рома, І не бійся, ти не вдома".
Володимир озерянко ПАРОДІЯ на твір: РОМА [Антип Ушкін]
У попа був собака, Він його любив... Вона з'їла шматок м'яса, Він його побив... ...Не "боИись" собака багато, Ти - тепер не вдома... Але не гадь мені під ліжко, Твою матір...
|
|
| |
Jacoby | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| - Знаєш, набридло! Давай замість слова "ОК" використовувати наші російські "Ладно" і "Хорошо". ОК? - ОК! СмешСмешСмішно реально реало
|
|
| |
Allusik | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| смішно)))
|
|
| |
REY | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| оригінально, молодець
|
|
| |
Лікаста | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я ніколи не бігаю добровільно. Тож, якщо ти бачиш, що я біжу, рекомендую тобі теж побігти, бо щось недобре наближається.
|
|
| |