Одеські єврейські анекдоти
|
|
Alinia | Повідомлення # 31 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Король голий? Зрозуміло: всі гроші пішли на вбрання королеви.
|
|
| |
Wetochka | Повідомлення # 32 |
Сержант
| Випадково підслухала розмову матері й доньки в автобусі. - Мамо, я, напевно, скоро піду від Павлика. - Чому? - Я втомилася щоранку йому сніданок готувати. - А як же я щоранку готую сніданок твоєму татові? - Так ти ж татові готуєш, а я якомусь придурку!
|
|
| |
Alinia | Повідомлення # 33 |
Сержант
| Одного разу за сніданком дружина каже чоловікові: - Любий, ти сьогодні вночі говорив уві сні. - Сподіваюся, я тебе не перебив?Додано (03.03.2024, 01:57) --------------------------------------------- У мене вибуховий характер, а в чоловіка - навпаки. Коли сваримося, він швидко остигає, а я ще півгодини-годину можу ходити і психувати. Ну, ось такий у мене стервозний характер, нічого не можу із собою вдіяти! Кілька тижнів тому чоловік ходив до церкви і розмовляв із батюшкою про мій психований характер. Те, що він порадив, - це щось. Тепер, коли я починаю злитися і психувати, чоловік мовчки підходить до мене, міцно обіймає, цілуючи в шию і плече. Я моментально заспокоююся, і злість як рукою знімає. Такого антидепресанту я ще ніколи не бачила! І це так круто, а чоловік каже: "Тепер я знаю, як тебе швидко заспокоїти".
|
|
| |
Wetochka | Повідомлення # 34 |
Сержант
| Дружина копається в мобільнику в чоловіка: - Любий, а хто така Валя? - Не хто така, а хто такий. Валя - це сантехнік Валентин, мені його порекомендували друзі по роботі. У нього золоті руки, і бере він недорого. - А хто така Женя? - Не хто така, а хто такий. Це юрист Євген, дуже непоганий. Пам'ятаєш, мені торік начальник не доплатив? так от, Женя цю проблему вмить вирішив. - Дорогий, я так розумію, що "Катя без гумки" - це теж не хто така, а хто такий?
|
|
| |
Alinia | Повідомлення # 35 |
Сержант
| Так вип'ємо ж за наш надійний тил - за наших дружин! Якщо жорстоке життя раптом обламає нам роги, наші дружини завжди допоможуть нам виростити нові!
|
|
| |
Wetochka | Повідомлення # 36 |
Сержант
| - Чого такий задоволений? - Учора з дружиною цілий вечір сперечалися і я переміг! - Як тобі таке вдалося? - А я раніше встиг сльозу пустити!
|
|
| |
Gardalmaran | Повідомлення # 37 |
Сержант
| Коли вже Штати на знак спокути вікових негростраждань повернуть усе афроштатське населення в Африку? Додано (06.06.2020, 22:23) --------------------------------------------- Сидить ворона на суку, у роті сир. Внизу лисиця біжить:- ворона, ти підеш голосувати за поправки? - так!!! Сир випадає, лисиця тікає з сиром. Ворона сидить і думає: "От я дура, треба ж було сказати "ні"!
Додано (06.06.2020, 22:23) --------------------------------------------- Не варто вмикати телевізор і мозок одночасно. Це несумісні речі, як камін і кондиціонер.
Додано (06.06.2020, 22:23) --------------------------------------------- Добровільна і безкорислива робота вважається не працею, а однією з форм активного відпочинку. Або яскраво вираженим симптомом невеликого розумового розладу.
|
|
| |
Soniya | Повідомлення # 38 |
Лейтенант
| - Сьома, мені сказали, шо в мене ноги криві... - Не переживай, Розочко, вони в тебе таки не криві, а красиво вигнуті!
|
|
| |
Jacoby | Повідомлення # 39 |
Рядовий
| Маленька дівчинка прибігає в сльозах додому і скаржиться мамі: - Мамо! Мамо! Мене щойно в пісочниці хотіли вбити! - ??? - Я грала в пісочок, тут підійшли три дядечки, сіли на лавку, один дістав пляшку і сказав: "Ну що, мужики? Вріжемо по маленькій?!".
|
|
| |
LulaMir | Повідомлення # 40 |
Сержант
| - У мене є для тебе дві новини: одна хороша, а інша погана. З якої почати? - Ну, давай з хорошої. - Хороша новина - поганої новини немає. - Ну, а яка погана? - Хорошої новини теж немає...
|
|
| |
Farushka | Повідомлення # 41 |
Рядовий
| На вступному іспиті в МДУ єврея-абітурієнта хочуть завалити. - Як ви поясните, що Лев Толстой пам'ятав себе із сорокаденного віку? - Нічого дивного. Я пам'ятаю себе з восьмиденного. - Що ж ви пам'ятаєте? - Пам'ятаю, що прийшов старий єврей із бородою і відрізав мені можливість вступу до університету.
|
|
| |
Tarakan | Повідомлення # 42 |
Рядовий
| Сарочко, які у вас гарні зуби! - Це від мами! - Треба ж, як підійшли!
|
|
| |
Pavlo | Повідомлення # 43 |
Рядовий
| У клас заходить учителька і каже: - Хлопці, сьогодні уроків не буде! Ура! А чому? Вчителька з посмішкою: - Ну як чому? Сьогодні ж неділя.
|
|
| |
DiadiaSacha | Повідомлення # 44 |
Рядовий
| Якби депутати Держдуми ухвалили закон про легалізацію бойової зброї, то це був би останній закон, який вони ухвалили.
|
|
| |
Лікаста | Повідомлення # 45 |
Сержант
| Заходить сусід по дачі в гості з тортом. - Привіт, Вася, радість якась, давай відзначимо! - Яка радість? - Пам'ятаєш, ти зі злості бабку-ворожу на мене нацькував? - Я? Та що ти, що ти. - Та годі, вся сім'я бачила, коли ми саджали в городі, вона нашіптувала "Хуй виросте, хуй виросте..." і чаклувала в кутку. А потім усі саджанці згнили. - Так а чого ти радісний-то такий? - Ну його цей город, хуй-то як виріс!
|
|
| |