Одеські єврейські анекдоти
|
|
КаринаКолесник | Повідомлення # 16 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Цитата Robs ( ) - Ізя, йди додому!- Я вже замерз? - Ні, ти хочеш їсти! Улюблений
|
|
| |
metrohas | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| Абрам прогулюється із Сарою Одесою. Проходять повз ресторан. Сара каже: - Ой, як смачно пахне! - Тобі сподобалося? Хочеш, ще раз пройдемо?
|
|
| |
Fyrwi | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| - Рідна, тебе ніхто не ображає? - Ні. - Ну дивись, ображати будуть, не ображайся.
|
|
| |
1Віктор | Повідомлення # 19 |
Лейтенант
| Дякую, підняли настрій.
|
|
| |
Ljusinda | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| - Борю! Не бий так сильно Ізю! Спітнієш! Додано (24.06.2017, 14:20) --------------------------------------------- В Одесі жебрак просить милостиню. Підходить Ісаак, довго шукає в кишенях, нарешті дістає один рубль, кидає його в капелюх і каже: - Вибач, Абрамчику, учора я одружився, тепер у мене дружина й теща, тож я не можу давати тобі два рублі. Абрам схоплюється і кричить на всю вулицю: - Євреї, йдіть скоріше сюди! Подивіться на цього потца! Учора він одружився, а сьогодні я вже повинен його сім'ю годувати!
Додано (18.07.2017, 15:56) --------------------------------------------- - Сема! Уяви собі, я, нарешті-таки надіслала своє фото до клубу самотніх сердець. - Ну, так шо вони тобі відповіли? - Вони надіслали її назад. Написали, шо вони не настільки самотні.
Додано (18.07.2017, 15:58) --------------------------------------------- В аптеці: - У вас засіб для вирощування волосся? - Є. - Хороший? - Таки не те слово! Ви бачите за касою людину з вусами? Так це моя Сара! Вона спробувала відкрити пляшечку зубами...
Додано (18.07.2017, 15:58) --------------------------------------------- В аптеці: - У вас засіб для вирощування волосся? - Є. - Хороший? - Таки не те слово! Ви бачите за касою людину з вусами? Так це моя Сара! Вона спробувала відкрити пляшечку зубами...
|
|
| |
Nila-O | Повідомлення # 21 |
Лейтенант
| Молодий адвокат прибігає до свого батька - старого адвоката і радісно каже: - Батьку! Я виграв справу, яку ти вів 20 років! Батько йому відповідає: - Дурень ти, синку! Завдяки цій справі, я вас 20 років годував!
|
|
| |
Катерина1856 | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| Мужик запитує в керівника великого підприємства: - Вам потрібен бухгалтер із морським ухилом? - Це як? - Половину тобі, половину мені і кінці в воду!
|
|
| |
kivin76 | Повідомлення # 23 |
Рядовий
| Так, що може бути ще крутіше одеського гумору, хіба тільки одеські єврейські анекдоти.
|
|
| |
IlonaDy | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| Єврей плаче над могилою: - Ой-вей, чому ж ти так рано помер? На кого ти мене залишив? - Про кого це ви так сумуєте? - запитує цвинтарний жебрак. - Про першого чоловіка своєї дружини. Додано (31.01.2018, 18:03) ---------------------------------------------
Сара, скільки ти важиш? В окулярах - сто двадцять кілограмів. А чому в окулярах? А без них я цифри не бачу.
|
|
| |
Лаки | Повідомлення # 25 |
Лейтенант
| Знайшов класну статтю "Як перестати відкладати справи на потім". Зберіг. Завтра почитаю. Або післязавтра. Максимум - наступного тижня.
|
|
| |
thestarnataly | Повідомлення # 26 |
Рядовий
| В Одесі жебрак просить милостиню. Підходить Ісаак, довго шукає в кишенях, нарешті дістає один рубль, кидає його в капелюх і каже:
- Вибач, Абрамчику, учора я одружився, тепер у мене дружина й теща, тож я не можу давати тобі два рублі.
Абрам схоплюється і кричить на всю вулицю:
- Євреї, йдіть скоріше сюди! Подивіться на цього потца! Учора він одружився, а сьогодні я вже маю його сім'ю годувати!
|
|
| |
Rokan | Повідомлення # 27 |
Рядовий
| Шикарно просто!))))
|
|
| |
Wetochka | Повідомлення # 28 |
Сержант
| Ранок, неділя, ліжко. Вона: - Дорогий, а ми давно міняли білизну постільну? Він: - Кілька сексів тому!
|
|
| |
Alinia | Повідомлення # 29 |
Сержант
| - Дорога, на ніч... - Це кефірна дієта. - Але ти запиваєш кефіром шаурму, шоколадні вафлі й торт! - Це. Кефірна. Дієта.
|
|
| |
Wetochka | Повідомлення # 30 |
Сержант
| Після п'ятдесяти читати доводиться в окулярах, постійно їх знімаючи-надягаючи. Добре, коли читаєш стару добру книжку з почуттям, толком, розстановкою і обстановкою. Але в нинішній швидкий час частіше читати доводиться інтернет-повідомлення. Прочитала, відповіла - і далі займаюся домашніми справами. Під вечір неділі надумала спекти пиріг, полізла в нижній відділ кухонної шафи по форму; входить на кухню чоловік, і одночасно з моєї голови починають валитися по черзі три пари окулярів. Відчула себе персонажем фільму "Чужий", захопленим під час линьки.
|
|
| |