Яка товщина плівки має бути, щоб укрити від морозів зе
|
|
TheRoad | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Яка товщина плеєнки має бути, щоб укрити від морозів зелень.
|
|
| |
Ksenya | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Ну це треба питати у фахівців, а взагалі плівку беруть напевно ту, з якої роблять теплиці, я так думаю.
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Взагалі для таких справ є спеціальна теплична плівка, ми свою замовляли тут sezon.com.ua і вона багаторічна і міцна, а не те що ми купили на ринку, яка розвалилася при першому морозі!
|
|
| |
1Віктор | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Вирощуванням овочів у теплицях займаюся вже давно і за ці роки знайшов собі надійного постачальника і виробника тепличної п/е плівки. Вона дуже якісна і міцна, витримує багато років інтенсивної експлуатації. А замовляю її в інтернет магазині biolog.com.ua Товщина плівки залежить від площі теплиці.
|
|
| |
Kate | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Найкраще брати щільніший, оскільки чим щільніший, тим нижчу температуру витримуватиме.
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Я б радив все таки брати агроволокно і бажано, щоб його щільність становила 50 г/м2. Ось такий nasha-stroyka.com.ua можна спробувати цілком, я ним вкривав чимало рослин і з ними поки що все гаразд. Просто такий матеріал витримує температуру до -10 легко і можна не боятися. Я вкутував ним малину, аґрус, троянди, кипариси, виноград тощо. Коротше кажучи, для городника це найкращий матеріал, який варто використовувати для укриття рослин у морози, тим більше екзотичних.
|
|
| |
колорадо | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| А наскільки ефективне агроволокно ранньою весною? Воно захистить від заморозків?
|
|
| |
montana17 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Від морозів найкраще спорудити серйозніші споруди з полікарбонату. Бо з плівки - це всього лише парничок. Ми займаємося вирощуванням овочів на продаж, тож у нас велика теплиця, яку спорудили фахівці з однієї фірми. А ось для середнього достатку сім'ї можна взяти невелику вже готову теплицю на imperialgroup.com.ua . Споруда має цілком охайний вигляд, тому не зіпсує вигляд вашої дачі чи будинку.
|
|
| |