Каміни
|
|
Jimin | Повідомлення # 16 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| камін - це красиво завжди
|
|
| |
Rita | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| Усім привіт! У мене стоїть піч хороша, але ДУЖЕ величезна. Хочеться її зламати і є мрії про камін. Газу немає, дрова є, багато. Водопостачання від колодязя (насос+система управління від Пампелли).Що можете порадити? Я правильно думаю, що для швидкого нагріву будинку можна використовувати камін з водяним контуром? Яку модель порадите? На камін, крім опалення, ще й дивитися хочеться і грітися поруч, загалом естетика теж потрібна. На що увагу звернути? Може просто звернутися в компанію інженерну якусь (а яку?) і вони все порадять? Заздалегідь дякую всім, хто відгукнувся!
|
|
| |
romero | Повідомлення # 18 |
Сержант
| Постав камін і не парся
|
|
| |
Balu | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| Я знаю єдиний камін, реально придатний для опалення, - ТЕПЛОДАР ОВ 120 teplodar.in.ua, може, і ще щось є, але цим дружина всю зиму опалювала будинок у 120 квадратів, дуже задоволені. Єдине зробили доповнення, до каміна прикріплена розводка теплого повітря по кімнатах. І це до речі важливий аспект для збереження тепла.
|
|
| |
kubikbob | Повідомлення # 20 |
Сержант
| Я теж вирішив біокамін купити, тим більше що тут ціни цілком доступні. Це дуже красиво погодьтеся, а на сайті, до речі, можна замовити біокамін за індивідуальним замовленням, тож це чудова можливість, якою варто і вам скористатися Біокаміни
|
|
| |
Nata93 | Повідомлення # 21 |
Сержант
| Всім доброго часу доби, а ми нещодавно собі купили класний камін BOLEY розробки голландських інженерів і дизайнерів, головними перевагами цього каміна є те, що він зроблений з високоякісної сталі та й виглядає він дуже красиво. Замовляли його в цьому інтернет-магазині, за ціною цілком нормальний.
|
|
| |
freeruner | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| Простіше просто встановити камін-піч на дровах або вугіллі. Наприклад VULKAN 1. Можна подивитися різні варіанти на drovami
|
|
| |