Де зупинитися?
|
|
Молода | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Минулого року приїжджали в Одесу на відпочинок на п'ять днів, зупинялися в готелі. Але не сподобалося через погане прибирання, та й обслуговування загалом. Цього року теж збираємося з чоловіком на тиждень до Одеси, порадьте хороший готель, бажано біля моря?
|
|
| |
Krot | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| А чому не розглядаєте відпочинок у пансіонаті або санаторії? Харчування готове, своя пляжна територія, можна і якісь лікувальні процедури зробити.
|
|
| |
Молода | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Пансіонат із санаторієм навіть не розглядаю, оскільки на відпочинку я не дотримуюся режиму. Я люблю довго поспати, ввечері відвідати дискотеку або ресторан. Влаштовуємо собі в номері романтичні вечори. Не дарма ми з чоловіком одні їдемо на відпочинок.
|
|
| |
Ivannka | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я б теж хотіла так відпочити. Але, на жаль, завжди їжджу з дітьми до моря. По-перше, оздоровити їх потрібно. По-друге, особливо нікому їх і залишити. Але пансіонати теж не люблю, бо харчування в них завжди занадто дієтичне, а дітлахам зовсім не смачне, тому доводиться шукати квартири або готелі біля моря в Одесі.
|
|
| |
Krot | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Тільки читайте відгуки клієнтів, оскільки картинка й опис послуг може бути одними, а насправді все не так. Вдалого відпочинку!
|
|
| |
kot_muar | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Пошукайте краще квартиру ну або хостел. Гостинці невиправдано дорого. Їсти можна поза домом, прибирати не потрібно - якщо не свинячити. Навіщо переплачувати. Тим паче що відпочинок в Одесі доволі не дешевий.
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Готель Монарх - звідти шикарні краєвиди з вікна відкриваються прямо на море.
|
|
| |
Mariia6 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Привіт, підкажіть де можна зупинитися, що б було комфортно і бюджетно) Додано (12.07.2021, 14:06) --------------------------------------------- Зупинялася в готелі "NEMO" але там дорогувато. З бюджетних можу порадити готель "Маринара".
|
|
| |