Машина для дівчини
|
|
Lisa5 | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| У мене подружка хоче купити собі машину. Що порадите взяти з малолітражок? Так що б на ній було комфортно їздити і витрата була не великою. Смарт не пропонувати, як на мене це не дуже зручна в плані комфорту машина.
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Я б порадив брати Mitsubishi Colt. Машинка цілком вдала собі вийшла. Досить компактна і не вибаглива в обслуговуванні. Нехай подружка подивиться тут, там досить багато пропозицій щодо цих машин. Ціна за машину 2010 р.в. в середньому 7-8 тис., що як на мене не погано за таку машинку.
|
|
| |
Ksenya | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Мені Тайота подобається.
|
|
| |
ВікторПонам | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| у мене в дружини Peugeot 308. Дарував їй три роки тому на народження сина. Вона задоволена. За три роки машину взагалі не лагодили, хіба що масло міняли. Брали в лізинг тут ulf.ua, тож масло, оскільки це було частиною гарантійного обслуговування, нам міняли безкоштовно. Щодо витрат: невже ваша подружка збирається так багато їздити, що у неї буде велика витрата? Мені здається, цьому навіть не варто приділяти увагу.
|
|
| |
vorontsovanatulya | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Якщо хочете взяти недорогу малолітражку, беріть китайський авто, у мене вже третій рік Чері К'ю К'ю, їздить без проблем, на жодній серйозній поломці, витрата 5л, із запчастинами проблем немає, так що, на мій погляд, це найкращий бюджетний варіант.
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 6 |
Полковник
| А мені дуже подобається або велика тойота, або вже тоді маленький смартик, не знаю ось такі в мене вподобання)))
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Для дами, особливо якщо це її перший автомобіль, чудовими варіантами можуть стати такі малогабаритні і малолітражні представники свого класу, як Daewoo Matiz, Chery QQ, Hyundai Getz і i10, Skoda Octavia хетчбек, Toyota Yaris, Kia Picanto, VW Golf, Fiat Punto/Panda і так далі. Ну якщо я вже мало перерахував варіантів тоді самі дивитися на усіляких автобазарах типу http://avtobazar.ua/avto/chery/kiev/ за своїм бюджетом, виділеним на купівлю авто. Якщо узагальнити, то для жінки потрібне авто невеликих габаритів, бажано, звісно, з наявністю гідро/електрокерма, кондиціонера і електросклопідйомників хоча б. Оку і Смарт я б не брав, але це суто моя думка.
|
|
| |
Kate | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Так, таки варіанти авто що ви перерахували найбільш ідеально підійдуть дамам. А Смарт мені подобається до речі )
|
|
| |
Дексар | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я дружині взяв Кашкай - зручна і містка машина, дружина відвозить дітей до школи, а в цю машину легко стали два автокрісла. Великий багажник - для дитячого транспорту і покупок. Є вся необхідна електроніка, а також все необхідне для безпечної їзди. Зараз обираю зимові шини і можна вважати що дружина-автоледі до зимового сезону готова.
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 10 |
Полковник
| Непоганий варіант Golf можна невеликого розміру взяти, до речі я нещодавно на свій новий підлокітник в машину купувала, може хто шукає можете подивитися. Ще замислююся, може, вже час щось із шинами зробити, такі вони в мене вже страшненькі.
|
|
| |
Денис85 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дівчата, підкажіть, яку машину взяти дружині - смарт чи тойоту яріс? У неї зараз Хонда 2001 року, непогана машина, проте сильно відстає за комфортом від сучасних авто. Знайшов фірму, яка займається терміновим автовикупом expressvykup.com, планую продати її машину і купити нову. Тільки потрібно визначитися яку. Дуже сподіваюся на ваші поради.
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Я через аукціон у США взяла за нормальною ціною Audi A4 Тільки залишилося дочекатися, коли машина перепливе океан. Але воно того варте, за таку ціну у нас автомобілів такого якісного рівня взагалі немає. Обійшлася всього в 10200 доларів.
|
|
| |
seamanforum | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| у мене в дружини Смарт зараз - зручно для міської їзди, легко паркуватися. Мінус - тільки два місця. Якщо дві дитини вже ніяк...:( Зараз думаємо над купівлею іншої машини. Хочемо nissan leaf купити, думаю теж буде дуже зручний. Та й за ціною недорого, якщо брати зі США. Знаю хороших посередників у цій справі.
|
|
| |
hytasa | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| через Америку довго і не надійно
|
|
| |
maslok | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Візьміть Матіз -у мене такий уже рік, єдиний мінус це погані базові шини, я їх відразу поміняла на Nokian Nordman SX 155/70 R13 і стало набагато комфортніше і прохідність стала кращою...
|
|
| |