Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Терміново потрібні бездротові навушники.
IriSSSka Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Як і очікувалося, бездротові навушники забула в маршрутці, тепер потрібні нові й терміново, бо на вихідні їду до Львова, стільки годин у дорозі й без музики не витримаю.

Ulyan Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Так візьміть дротові, у чому проблема? Чи у вас у наборі з телефоном не йшли?

Zabavnaya Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Так, може й не бути, я коли купувала, то окрім телефона нічого не було, навіть зарядне окремо довелося купувати, просто якась акційна ціна, відповідно й комплектація. Якщо людина звикла до бездротових, то краще знову їх брати, навіщо перебудовуватися, до того ж зараз вибір і кількість магазинів дозволяє. Навіть у нас в Одесі є чудовий магазин звуку і світла, в ньому якраз і зможете вибрати. Я думаю, що до п'ятниці ви їх точно отримаєте, навіть самі забрати зможете. Мені дуже сподобався рівень обслуговування і я зберегла сайт собі в закладки. Навушникам, які у них брала вже більше року, зі мною скрізь і завжди, а працюють безперебійно.

victasami14589 Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
купила нові підси і не можу натішитися, вони прости ідеальні, всім раджу це чудо

бобер Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Якщо у вас айфон, то, звісно, ліпше брати епплівські навушники, оскільки вони найкраще підходять до такого телефону. І, по-моєму, якість звучання у них найкраща. Хоча так, це не найдешевше задоволення.

ділок Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Я б хотів додати, що є ціла низка аналогових гарнітур, які вирізняються високою якістю і доступною ціною.
А ще вони універсальні й підходять до всіх торгових марок. З таких представників можу виділити навушники Xiaomi, які останнім часом стали досить популярними серед покупців. І заслужили вони свою популярність завдяки дизайну, відмінній якості звучання і відповідно доступній ціні.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: