Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Витяжка
Remm Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Потрібно зробити хорошу вентиляцію на кухні в ресторані. Де допоможуть підібрати вентиляційне обладнання?

Паула Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Ми купували в компанії "Олвент" промислові витяжки для кухні У них великий асортимент вентиляційного обладнання за прийнятними цінами, можете сміливо звертатися. фахівці допомагають з вибором, дають слушні рекомендації. І гарантія якості додається, що теж дуже важливо.

victasami14589 Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
З тим що б знайти хорошу поворотну витяжку знадобилося побігати. Але все таки знайшли

Markelov Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Мені здається, зараз це взагалі не проблема, витяжок досить багато існує, найрізноманітніших за потужністю і дизайном.

Fenrizshura Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Завжди потрібно враховувати квадратуру приміщення і висоту стель, щоб правильно розрахувати, яка потужність витяжки вам підійде. Коли переїхали з чоловіком у нову квартиру з кухнею-студією, я відразу ж почала шукати хорошу острівну витяжку туди, без неї не можна було обійтися. І найбільше мені сподобалися кухонні витяжки Ventolux, які я знайшла в однойменному офіційному магазині цього бренду. Тож тепер у нас жодних проблем із вентиляцією на кухні немає, потужність витяжки достатня, щоб позбавити від усіх неприємних запахів і зайвої пари.

Pavel2255 Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Ще актуально?... знаю хороших фахівців зі встановлення кухонних витяжок і кухонного обладнання

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: