Витяжка
|
|
Remm | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Потрібно зробити хорошу вентиляцію на кухні в ресторані. Де допоможуть підібрати вентиляційне обладнання?
|
|
| |
Паула | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Ми купували в компанії "Олвент" промислові витяжки для кухні У них великий асортимент вентиляційного обладнання за прийнятними цінами, можете сміливо звертатися. фахівці допомагають з вибором, дають слушні рекомендації. І гарантія якості додається, що теж дуже важливо.
|
|
| |
victasami14589 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| З тим що б знайти хорошу поворотну витяжку знадобилося побігати. Але все таки знайшли
|
|
| |
Markelov | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Мені здається, зараз це взагалі не проблема, витяжок досить багато існує, найрізноманітніших за потужністю і дизайном.
|
|
| |
Fenrizshura | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Завжди потрібно враховувати квадратуру приміщення і висоту стель, щоб правильно розрахувати, яка потужність витяжки вам підійде. Коли переїхали з чоловіком у нову квартиру з кухнею-студією, я відразу ж почала шукати хорошу острівну витяжку туди, без неї не можна було обійтися. І найбільше мені сподобалися кухонні витяжки Ventolux, які я знайшла в однойменному офіційному магазині цього бренду. Тож тепер у нас жодних проблем із вентиляцією на кухні немає, потужність витяжки достатня, щоб позбавити від усіх неприємних запахів і зайвої пари.
|
|
| |
Pavel2255 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Ще актуально?... знаю хороших фахівців зі встановлення кухонних витяжок і кухонного обладнання
|
|
| |