Ющенко Тетяна Олександрівна Одеса відгуки
|
|
Філіпа | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ющенко Тетяна Олександрівна Одеса відгуки Добрий день! Хочу запитати поради, мені порекомендували звернутися до гінеколога Ющенко Т. А., як ви вважаєте це грамотний фахівець, до неї можна звернутися. Якщо лікувалися у неї, залиште свій відгук про результати лікування.
|
|
| |
Camilla2020 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Філіпа, мені не сподобалася вона від слова зовсім. Поставила ановуляторний цикл і аменорею через затримку в 3 дні. Сказала, щоб місячних не чекала цього місяця, вони прийшли наступного дня після відвідування. Вважаю її некомпетентним фахівцем, тому що грамотний лікар відразу бачить, що організм готується до циклу.
|
|
| |
Алюся | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Теж, Філіпа, не можу її порадити, під час первинного прийому вирішила мене розвести і призначила всі аналізи світу, вийшла з її кабінету і вирішила проконсультуватися з іншим лікарем. За рекомендацією звернулася до Ізбаша Олега Івановича, призначив тільки конкретні аналізи, щоб встановити причину, встановив і підібрав мені правильну терапію, після якої я змогла позбутися своєї проблеми.
|
|
| |
Dana1990 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| І я хочу поділитися своїм досвідом лікування у Тетяни Олександрівни. Здала аналізів на 8 тис. гривень, а результат 0! Діагноз так і не був встановлений. Мені з моєю ерозією шийки матки допомогла Лихачова Л.Є. Я їй дуже вдячна і вам раджу її.
|
|
| |
Alinka44 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Філіпа, не ходіть до неї, все одно толку не буде. Була у неї на прийомі тричі, даремно викинуті чималі гроші, ніякої допомоги. Як була зі своїми проблемами, так і залишилася, поки не звернулася в клініку "Лікаріум" до Лихачової Лариси Євгеніївни, вона дуже грамотна лікарка, все пояснить по обстеженню, як і навіщо, ефект від лікування перевершив мої очікування. Дуже рекомендую Ларису Євгенівну.
|
|
| |
Eremeeva | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Філіпа, я не знала і звернулася до першого ліпшого лікаря Ющенко Т.А. призначила біопсію шийки матки абсолютно безпідставно, мазок на цитологію був чудовим. Пізніше, вирішила проконсультуватися з Ізбаш О.І. він сказав, що підстав для цієї процедури немає і за моїми аналізами у мене все в нормі. Робіть висновки самі.
|
|
| |
Ніна22 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Дівчатка, ви абсолютно правильно описали методи лікування у Тетяни Олександрівни. зі свого досвіду ходіння по гінекологах, можу виділити тільки Ізбаш Олега Івановича і Лихачову Ларису Євгенівну.
|
|
| |
Nastua07 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Дівчата, дайте, будь ласка, координати Лихачової Л.Є., і ще вона веде вагітних?
|
|
| |
Dana1990 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Так, Лариса Євгенівна спостерігає вагітних, вона приймає в клініці "Лікаріум", записатися можна за номерами телефону: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Anni1 | Повідомлення # 10 |
Майор
| Поділіться ще телефончиком Олега Івановича, була в нього раніше гарний фахівець, ось контакти загубила.
|
|
| |
Алюся | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Олег Іванович приймає в Мега Сані на Толбухіна, його особистий номер телефону - 0674806462.
|
|
| |
Філіпа | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Спасибі велике за відгуки, я зрозуміла який вона "фахівець"!
|
|
| |