Чабаненко Інга Гієвна Одеса відгуки
|
|
Грейс | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Чабаненко Інга Гієвна Одеса відгуки
Я хочу звернутися до гінеколога Чабаненко Інга Гієвна, багато чула про неї. Що можете сказати про цього гінеколога. Які результати вашого лікування у неї?
|
|
| |
Клавдія | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Грейс, Боронь Вас Господи до неї звертатися, це коновал, а не гінеколог!
|
|
| |
Ростислава | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Грейс, я була у неї на прийомі. Інга Гієвна мене оглянула на кріслі, було дуже не приємно, прямо по-звірячому! Виписала і продала таблетки, які коштують 1300 грн за 3500 грн (дізналася про їхню вартість пізніше, не було можливості розбиратися). Самі вирішуйте, чи потрібен вам такий лікар. З власного досвіду, я б порадила вам проконсультуватися з лікаркою Лихачовою, якщо є проблеми з гінекології. Лариса Євгенівна точно вам допоможе!
|
|
| |
Olesya | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я сама 2 тижні тому зіткнулася з її "лікуванням". Улюблений її діагноз - ЗПСШ. Добре, що вчасно підказали звернутися до Ізбаша О.І. він і привів мій жіночий організм у норму. Його можу сміливо радити, а Інгу Гієвну ні в якому разі.
|
|
| |
Бєлікова | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Чабаненко Інга Гієвна - корислива, жадібна людина, яка абсолютно не розбирається в медицині. Не раз потрапляла на хабарі та здирництві, але завдяки хорошому адвокату далі продовжує гробити здоров'я жінок. Свою думку висловлює багато жінок на різних сайтах, можете подивитись перед тим, як іти до цього лікаря. Тут раніше вже згадувалося про Ізбаша О.І. та Лихачову Л.Є. - це дійсно грамотні гінекологи.
|
|
| |
Дегтярьова1996 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Потрапила я якось до цієї Ігне Гієвни. не приємна жінка, м'яко кажучи. Висмоктала всі гроші з мене, а толку нуль, навіть гірше зробила. Добре, що знайшовся хороший лікар Ізбаш О.І., який зміг виправити її косяки.
|
|
| |
Аграфена | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я була в неї в on-clinic минулої весни. Щойно дізналася, що вона ще й у єврейській лікарні працює - подумала, що треба робити ноги від неї. Але все таки дочекалася призначення лікування. М'яко кажучи, була в шоці від того, що мені призначили, плюс те, що препарат треба купувати саме через неї. Вибір за вами.
|
|
| |
Ельміра | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Вона багатьох моїх знайомих дівчаток на ранніх термінах вагітності вмовляє на аборт і не намагається зберігати вагітність. Як взагалі можна такого лікаря рекомендувати? Не розумію.
|
|
| |
АнжелінаВ | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Дайте, будь ласка, контакти Ізбаш О.І. і Лихачової Л.Є., хочу проконсультуватися з обома, дуже не простий діагноз.
|
|
| |
Ростислава | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Тримайте, Лихачова Лариса Євгенівна - 0634975942.
|
|
| |
Дегтярьова1996 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Ловіть контакт Олега Івановича - 0674806462.
|
|
| |
Esmeralda | Повідомлення # 12 |
Сержант
| О, нарешті про неї написали! Не рекомендую, навіть консультуватися з нею, а тим більше лікуватися!
|
|
| |