Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мамедова Улькер Ельдарівна Одеса відгуки
Болеслава Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Мамедова Улькер Ельдарівна Одеса відгуки

Надайте будь ласка інформацію щодо гінеколога Мамедової Улькер Ельдарівни. Можете рекомендувати її, як хорошого гінеколога?

Alexxandra Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Приходила до лікаря Мамедової зі своїми аналізами, результатами обстежень. Складно було не поставити діагноз, оскільки я вже прийшла з готовими результатами. Призначення були тільки усними, за основним діагнозом лікування не було виписано, тільки розповіла, чим лікуватися від молочниці.

Барбара789 Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Вкрай сумніваюся в компетентності цієї лікарки, нікому не раджу. Прийшла до неї через кісту яєчника, її діагнози викликали крайні сумніви. Виявила дві кісти. Лікувати планувала таблетками, які, як я зрозуміла, можуть погіршити ситуацію. Вважаю, що даремно витратила купу часу і грошей. Накупила таблеток за її призначенням і зараз це все валяється. На щастя, знайшла іншого лікаря - Ізбаш О.І, проблему вирішив. Якщо у вас проблеми з маткою або яєчниками, раджу обходити Улькер Ельдарівну стороною.

Клеопатра Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Я звернулася за призначенням гормонозамісної терапії в період менопаузи, а серед інших аналізів Мамедова призначила мені здати кров на ХГЛ! Категорично не рекомендую!

Nino0o Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Посилене "впарювання" додаткових аналізів. Цього лікаря краще обходити десятою дорогою. В Одесі є набагато кращі гінекологи, наприклад, Лихачова Л.Є. та Ізбаш О.І.

Іполіта Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Я, звісно, розумію політику приватних клінік заробити на пацієнті по максимуму, і лікар Мамедова дуже в цьому досягла успіху. До цього я спостерігалася у Лихачової Л.Є., цього разу до неї потрапити не вийшло, про що я дуже шкодую. Я проходжу огляд щороку, але з таким нав'язуванням аналізів і процедур інтимної пластики вперше стикаюся.

Ясміна Повідомлення # 7
одеський форум
Підполковник
Улькер Ельдарівна, дуже ввічлива і сервісна лікарка, проте неефективна. 2 роки часу та певну суму грошей я витратила даремно. Постійно аналізи, УЗД, нові поради щодо лікування - іноді й народну медицину підключала. Якщо просто треба перевіритися, то до неї можна, а якщо серйозне лікування, то краще пошукати лікаря досвідченого і надійного, яким виявився Ізбаш Олег Іванович.

поліна35 Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
Прийшла з радісного приводу - підтвердити вагітність.  Улькер Ельдарівна подивилася УЗД і обрадувала - ніяка Ви не вагітна, діагноз анембріонія, на чистку. Усе байдужим голосом і без сумніву в "діагнозі". Море сліз, через тиждень звернулася до Лихачової Л.Є. і вона підтвердила вагітність. Слава Богу, що не послухала цього "фахівця" і звернулася до іншого! Нікому не рекомендую доктора Мамедову!

Павла789 Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
Дівчатка, поділіться телефонами Олега Івановича Ізбаша і Лариси Євгенівни Лихачової, хочеться проконсультуватися вже за встановленим діагнозом.

Nino0o Повідомлення # 10
одеський форум
Лейтенант
Ловіть, 0674806462 - Олег Іванович.

поліна35 Повідомлення # 11
одеський форум
Лейтенант
І ось - 0634975942 - Лариса Євгенівна Лихачова.

Болеслава Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Спасибі велике, дуже допомогли ваші поради!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: