Мамедова Улькер Ельдарівна Одеса відгуки
|
|
Болеслава | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мамедова Улькер Ельдарівна Одеса відгуки
Надайте будь ласка інформацію щодо гінеколога Мамедової Улькер Ельдарівни. Можете рекомендувати її, як хорошого гінеколога?
|
|
| |
Alexxandra | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Приходила до лікаря Мамедової зі своїми аналізами, результатами обстежень. Складно було не поставити діагноз, оскільки я вже прийшла з готовими результатами. Призначення були тільки усними, за основним діагнозом лікування не було виписано, тільки розповіла, чим лікуватися від молочниці.
|
|
| |
Барбара789 | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Вкрай сумніваюся в компетентності цієї лікарки, нікому не раджу. Прийшла до неї через кісту яєчника, її діагнози викликали крайні сумніви. Виявила дві кісти. Лікувати планувала таблетками, які, як я зрозуміла, можуть погіршити ситуацію. Вважаю, що даремно витратила купу часу і грошей. Накупила таблеток за її призначенням і зараз це все валяється. На щастя, знайшла іншого лікаря - Ізбаш О.І, проблему вирішив. Якщо у вас проблеми з маткою або яєчниками, раджу обходити Улькер Ельдарівну стороною.
|
|
| |
Клеопатра | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Я звернулася за призначенням гормонозамісної терапії в період менопаузи, а серед інших аналізів Мамедова призначила мені здати кров на ХГЛ! Категорично не рекомендую!
|
|
| |
Nino0o | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Посилене "впарювання" додаткових аналізів. Цього лікаря краще обходити десятою дорогою. В Одесі є набагато кращі гінекологи, наприклад, Лихачова Л.Є. та Ізбаш О.І.
|
|
| |
Іполіта | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Я, звісно, розумію політику приватних клінік заробити на пацієнті по максимуму, і лікар Мамедова дуже в цьому досягла успіху. До цього я спостерігалася у Лихачової Л.Є., цього разу до неї потрапити не вийшло, про що я дуже шкодую. Я проходжу огляд щороку, але з таким нав'язуванням аналізів і процедур інтимної пластики вперше стикаюся.
|
|
| |
Ясміна | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Улькер Ельдарівна, дуже ввічлива і сервісна лікарка, проте неефективна. 2 роки часу та певну суму грошей я витратила даремно. Постійно аналізи, УЗД, нові поради щодо лікування - іноді й народну медицину підключала. Якщо просто треба перевіритися, то до неї можна, а якщо серйозне лікування, то краще пошукати лікаря досвідченого і надійного, яким виявився Ізбаш Олег Іванович.
|
|
| |
поліна35 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Прийшла з радісного приводу - підтвердити вагітність. Улькер Ельдарівна подивилася УЗД і обрадувала - ніяка Ви не вагітна, діагноз анембріонія, на чистку. Усе байдужим голосом і без сумніву в "діагнозі". Море сліз, через тиждень звернулася до Лихачової Л.Є. і вона підтвердила вагітність. Слава Богу, що не послухала цього "фахівця" і звернулася до іншого! Нікому не рекомендую доктора Мамедову!
|
|
| |
Павла789 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Дівчатка, поділіться телефонами Олега Івановича Ізбаша і Лариси Євгенівни Лихачової, хочеться проконсультуватися вже за встановленим діагнозом.
|
|
| |
Nino0o | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Ловіть, 0674806462 - Олег Іванович.
|
|
| |
поліна35 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| І ось - 0634975942 - Лариса Євгенівна Лихачова.
|
|
| |
Болеслава | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Спасибі велике, дуже допомогли ваші поради!
|
|
| |