Ушакова Вікторія Анатоліївна Одеса відгуки
|
|
Vasilina | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ушакова Вікторія Анатоліївна Одеса відгуки Записалися з чоловіком на прийом до Ушакової Вікторії Анатоліївни для підтвердження вагітності, чесно сказати, такого хамства ми не зустрічали. Що можете сказати про цю лікарку, чи варто в неї далі спостерігатися, чи краще обрати іншу?
|
|
| |
Вишневський | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Нам із дружиною ультразвукове дослідження плода проводила Ушакова Вікторія Анатоліївна. Спочатку лікарка грубо поводилася по відношенню до мене і моєї дружини. Може, в діяльності лікаря це звичайна, рутинна процедура, але для мене і моєї дружини це подія дуже значуща, і спочатку налаштовували себе на позитив, чого не скажеш про Вікторію Анатоліївну. Під час дослідження доходило навіть до того, що на будь-яке запитання з приводу малюка, отримували грубу і зовсім не коректну відповідь, яка явно не личить лікарю цієї категорії. Хотілося просто взяти і піти, але все ж ми залишилися терпіти таке хамство. З дружиною вирішили однозначно міняти лікаря і пішли в "Лікаріум" до Лихачової, чому ми неймовірно раді.
|
|
| |
Елен | Повідомлення # 3 |
Сержант
| З прийому вийшла з повним обуренням і обуренням. Прийшла до Вікторії Анатоліївни випадково, потрібна була довідка. Після опису свого нормального циклу і фрази "скарг немає", доктор Ушакова поставила мені чотири діагнози, навіть не подивившись мене на кріслі. На мої заперечення і наявні на руках аналізи. Довелося йти до іншого лікаря - Ізбаш О.І., який спростував усі поставлені діагнози і заспокоїв мене.
|
|
| |
Gala37 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Була на фолікулометрії. Вікторія Анатоліївна не побачила жовте тіло і сказала, що овуляції не було, і не буде. Цього ж дня сходила до Лихачової Л.Є., і вона підтвердила овуляцію і показала на моніторі жовте тіло! Як можна було не побачити жовте тіло?! Бережіть свої нерви і обходьте цього "лікаря"!
|
|
| |
Сірі | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Хамське ставлення до вагітних. Хотіла здерти гроші як за повне УЗД, хоча мені потрібно було тільки послухати серцебиття плода. Не раджу, йдіть краще одразу до Лихачової. Усі вагітні з моїх знайомих, які в неї спостерігалися, залишилися задоволені.
|
|
| |
Ребекка | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Не вміє лікувати. Прийшла до неї на плановий огляд, після її лікування - опік слизової піхви і довге відновлення в Ізбаша Олега Івановича. Таких лікарів потрібно обходити стороною.
|
|
| |
Воронкова | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Проблему мало того, що не розв'язали, так своєю, як на мене, безграмотною схемою лікування, по суті, ще й посилили. Краще обходьте стороною Ушакову В.А.
|
|
| |
Анеля | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дівчатка, залиште тут, телефони гінекологів Ізбаш і Лихачової.
|
|
| |
Gala37 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Залишаю особистий телефон Лихачової Лариси Євгенівни - 0634975942.
|
|
| |
Ребекка | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| А я залишаю телефон Олега Івановича - 0674806462.
|
|
| |
Фотина25 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Вікторія Анатоліївна не була зацікавлена в моїх проблемах, а намагалася нав'язати доволі чималу купу аналізів! Вважаю. що до такого лікаря краще не звертатися!
|
|
| |