Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ушакова Вікторія Анатоліївна Одеса відгуки
Vasilina Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ушакова Вікторія Анатоліївна Одеса відгуки

Записалися з чоловіком на прийом до Ушакової Вікторії Анатоліївни для підтвердження вагітності, чесно сказати, такого хамства ми не зустрічали. Що можете сказати про цю лікарку, чи варто в неї далі спостерігатися, чи краще обрати іншу?

Вишневський Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Нам із дружиною ультразвукове дослідження плода проводила Ушакова Вікторія Анатоліївна. Спочатку лікарка грубо поводилася по відношенню до мене і моєї дружини. Може, в діяльності лікаря це звичайна, рутинна процедура, але для мене і моєї дружини це подія дуже значуща, і спочатку налаштовували себе на позитив, чого не скажеш про Вікторію Анатоліївну. Під час дослідження доходило навіть до того, що на будь-яке запитання з приводу малюка, отримували грубу і зовсім не коректну відповідь, яка явно не личить лікарю цієї категорії. Хотілося просто взяти і піти, але все ж ми залишилися терпіти таке хамство. З дружиною вирішили однозначно міняти лікаря і пішли в "Лікаріум" до Лихачової, чому ми неймовірно раді.

Елен Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
З прийому вийшла з повним обуренням і обуренням. Прийшла до Вікторії Анатоліївни випадково, потрібна була довідка. Після опису свого нормального циклу і фрази "скарг немає", доктор Ушакова поставила мені чотири діагнози, навіть не подивившись мене на кріслі. На мої заперечення і наявні на руках аналізи. Довелося йти до іншого лікаря - Ізбаш О.І., який спростував усі поставлені діагнози і заспокоїв мене.

Gala37 Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Була на фолікулометрії.  Вікторія Анатоліївна не побачила жовте тіло і сказала, що овуляції не було, і не буде. Цього ж дня сходила до Лихачової Л.Є., і вона підтвердила овуляцію і показала на моніторі жовте тіло! Як можна було не побачити жовте тіло?! Бережіть свої нерви і обходьте цього "лікаря"!

Сірі Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Хамське ставлення до вагітних. Хотіла здерти гроші як за повне УЗД, хоча мені потрібно було тільки послухати серцебиття плода. Не раджу, йдіть краще одразу до Лихачової. Усі вагітні з моїх знайомих, які в неї спостерігалися, залишилися задоволені.

Ребекка Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Не вміє лікувати. Прийшла до неї на плановий огляд, після її лікування - опік слизової піхви і довге відновлення в Ізбаша Олега Івановича. Таких лікарів потрібно обходити стороною.

Воронкова Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
Проблему мало того, що не розв'язали, так своєю, як на мене, безграмотною схемою лікування, по суті, ще й посилили. Краще обходьте стороною Ушакову В.А.

Анеля Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Дівчатка, залиште тут, телефони гінекологів Ізбаш і Лихачової.

Gala37 Повідомлення # 9
одеський форум
Лейтенант
Залишаю особистий телефон Лихачової Лариси Євгенівни - 0634975942.

Ребекка Повідомлення # 10
одеський форум
Лейтенант
А я залишаю телефон Олега Івановича - 0674806462.

Фотина25 Повідомлення # 11
одеський форум
Лейтенант
Вікторія Анатоліївна не була зацікавлена в моїх проблемах, а намагалася нав'язати доволі чималу купу аналізів! Вважаю. що до такого лікаря краще не звертатися!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: