Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мазанько Анастасія Владиславівна Одеса відгуки
Івана Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Мазанько Анастасія Владиславівна Одеса відгуки

Шановні відвідувачі сайту! Напишіть, будь ласка, коментарі щодо ЛОРа Мазанько Анастасії Владиславівни, як пройшло лікування, чи задоволені ви прийомом, чи варто до неї звертатися?

Цукерка Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Некомпетентний лікар, поставила неправильний діагноз, не побачила, що в мене гнійний отит, призначив гріти вухо, нагріла, що на 3-й день стан погіршився. Звернулася до Безусова, поставив правильний діагноз, прочистив вухо, провели обробку, призначили лікування. До Анастасії Владиславівни ні ногою!

Маріне Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Теж була не задоволена відвідуванням лікаря Мазанько, лікарка просто ні про що.

Дженні Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Непрофесійний лікар. Абсолютно некомпетентна в питаннях оториноларингології. Відвідувала її восени 2020 року. Виписала лікування від отиту без урахування мого алергічного анамнезу. Схема лікування мені не підійшла і тільки погіршила стан мого здоров'я. Єдиний лікар який зміг мені допомогти - це Новошицький Станіслав В'ячеславович.

Голді Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Оглянула, сказала, що синусит, відразу вписав купу всього, промивання зозулею і т.д.  Після тижня лікування я зрозуміла, що мені стає гірше. Пішла до Безусова. Виявилося, що абсолютно інше захворювання! Загалом, даремно напихала свій організм антибіотиками. Не рекомендую, оскільки нічого за фактом сказати так і не зміг, що викликало в мене цю недугу!

Люда1980 Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Огидний лікар, після її прийому довелося йти до Безусова Н.В. Нікому не раджу, навіть не дивиться, не просить аналізи, і при цьому призначає антибіотик.

Хеонія Повідомлення # 7
одеський форум
Майор
Лікувалися у Мазанько. У підсумку утворюється пухлина лівого боку до щоки і вище, не доторкнутися, ми терміново їдемо за рекомендацією до Новошицького, і виявляється, що в нас двосторонній гострий гайморит, нам робить прокол і дивується, що вчасно не вилікували, не поставили діагноз. Хочу зрозуміти, як лікар не побачив гайморит, набряк носоглотки та отит?! Навіщо призначила, якщо вона нічого не бачить?!!

Інса Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Прийшли з гострим болем у вухах. Дитина 2,2. Поставив двосторонній отит. Призначив антибіотик. Через тиждень виписав - здоровий! Після виписки, через тиждень знову заболіло вухо. Поїхали на прийом до ЛОРа Безусова. Він вивчив аналіз крові та вуха, був дуже здивований. Він дивився рази три і не знайшов отиту!  Поставив ГРВІ та забиті пазухи, призначив зозулю і промивати ніс. Це все! Подумайте, чи варто зайвий раз пити антибіотик, якщо кров показує, що запального процесу немає!

Ізабо Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Цікавлять контакти обох лікарів, можете залишити?

Дженні Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
Тримайте телефон Новошицького Станіслава В'ячеславовича - 0661960411.

Цукерка Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Ось контакти Безусова Миколи Вікторовича - 0949173422.

Івана Повідомлення # 12
одеський форум
Сержант
Дякую, ви мені відкрили очі!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: