Мазанько Анастасія Владиславівна Одеса відгуки
|
|
Івана | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мазанько Анастасія Владиславівна Одеса відгуки
Шановні відвідувачі сайту! Напишіть, будь ласка, коментарі щодо ЛОРа Мазанько Анастасії Владиславівни, як пройшло лікування, чи задоволені ви прийомом, чи варто до неї звертатися?
|
|
| |
Цукерка | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Некомпетентний лікар, поставила неправильний діагноз, не побачила, що в мене гнійний отит, призначив гріти вухо, нагріла, що на 3-й день стан погіршився. Звернулася до Безусова, поставив правильний діагноз, прочистив вухо, провели обробку, призначили лікування. До Анастасії Владиславівни ні ногою!
|
|
| |
Маріне | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Теж була не задоволена відвідуванням лікаря Мазанько, лікарка просто ні про що.
|
|
| |
Дженні | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Непрофесійний лікар. Абсолютно некомпетентна в питаннях оториноларингології. Відвідувала її восени 2020 року. Виписала лікування від отиту без урахування мого алергічного анамнезу. Схема лікування мені не підійшла і тільки погіршила стан мого здоров'я. Єдиний лікар який зміг мені допомогти - це Новошицький Станіслав В'ячеславович.
|
|
| |
Голді | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Оглянула, сказала, що синусит, відразу вписав купу всього, промивання зозулею і т.д. Після тижня лікування я зрозуміла, що мені стає гірше. Пішла до Безусова. Виявилося, що абсолютно інше захворювання! Загалом, даремно напихала свій організм антибіотиками. Не рекомендую, оскільки нічого за фактом сказати так і не зміг, що викликало в мене цю недугу!
|
|
| |
Люда1980 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Огидний лікар, після її прийому довелося йти до Безусова Н.В. Нікому не раджу, навіть не дивиться, не просить аналізи, і при цьому призначає антибіотик.
|
|
| |
Хеонія | Повідомлення # 7 |
Майор
| Лікувалися у Мазанько. У підсумку утворюється пухлина лівого боку до щоки і вище, не доторкнутися, ми терміново їдемо за рекомендацією до Новошицького, і виявляється, що в нас двосторонній гострий гайморит, нам робить прокол і дивується, що вчасно не вилікували, не поставили діагноз. Хочу зрозуміти, як лікар не побачив гайморит, набряк носоглотки та отит?! Навіщо призначила, якщо вона нічого не бачить?!!
|
|
| |
Інса | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Прийшли з гострим болем у вухах. Дитина 2,2. Поставив двосторонній отит. Призначив антибіотик. Через тиждень виписав - здоровий! Після виписки, через тиждень знову заболіло вухо. Поїхали на прийом до ЛОРа Безусова. Він вивчив аналіз крові та вуха, був дуже здивований. Він дивився рази три і не знайшов отиту! Поставив ГРВІ та забиті пазухи, призначив зозулю і промивати ніс. Це все! Подумайте, чи варто зайвий раз пити антибіотик, якщо кров показує, що запального процесу немає!
|
|
| |
Ізабо | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цікавлять контакти обох лікарів, можете залишити?
|
|
| |
Дженні | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Тримайте телефон Новошицького Станіслава В'ячеславовича - 0661960411.
|
|
| |
Цукерка | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Ось контакти Безусова Миколи Вікторовича - 0949173422.
|
|
| |
Івана | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дякую, ви мені відкрили очі!
|
|
| |