Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Балабан Ольга Михайлівна Одеса відгуки
Кат Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Балабан Ольга Михайлівна Одеса відгуки

Добрий день! Цікавлять відгуки про невролога Балабан Ольгу Михайлівну, кому допомогла, як? Що можете написати про цього лікаря?

Локі Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Я прийшла до Ольги Михайлівни з певною проблемою, вона поставила неправильний діагноз, призначила купу процедур. Просто після її прийому я сходила на консультацію до Калюжної Т.Є. і Патрашка О.В. і вони поставили зовсім інший діагноз. Я не можу рекомендувати цього фахівця.

Валія Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Приходила, щоб зробили блокаду при міжреберній невралгії. Так навіть цього зробити не змогли. Ось потрапила якраз до пані Балабан. Вона, як невролог ніяка, Довелося їхати в нормальну клініку Лікаріум до Калюжної Т.Є., де біль одразу і зняли.

Дея Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Була в неї на консультації, для чого? Щоб приписати купу різних діагнозів, навіть не неврологічного характеру. Добре, що одразу зрозуміла і звернулася до іншої лікарки Патрашки О.В., яка справді допомогла і ніякої операції робити не треба було.

Ялина Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Сто разів подумайте, перш ніж звертатися до цього "фахівця". Із самого початку було помітно, що поведінка лікаря має зарозумілий і гордовитий характер. Я прийшов до Ольги Михайлівни з конкретною проблемою і результатами досліджень, половину з яких вона навіть не подивилася, виставила свій діагноз, можна сказати, "на око". Призначив дорогі і, по суті, непотрібні, як я згодом пояснила мені Калюжна, процедури. Ледь не лякала втратою пам'яті та постійними головними болями в тому разі, якщо я не погоджуся на її лікування.

Луїза Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Для лікування нервового розладу відмовилася прописувати антидепресанти, зате прописали гомеопатію. Загалом, жодної користі від відвідування, тільки трата грошей.

Цукерка Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Загалом, є сумніви з приводу призначення препаратів. Усі препарати, які вона прописала, не мають доведеної ефективності, але мені чомусь були призначені. Саме це підриває впевненість у тому, що Ольга Михайлівна керується доказовою медициною. Буду звертатися до Калюжної Т.Є., як тут рекомендують!

Вася Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
До речі, напишіть контакти Калюжної Т.Є.?

Валія Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Контакти клініки Лікаріум - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88

Мілі Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Може ще поділитеся даними Патрашку О.В. і де приймає?

Дея Повідомлення # 11
одеський форум
Сержант
Катерина Вікторівна приймає в поліклініці №1 на Болгарській 38, зв'язатися з нею можна за телефоном 0934815955.

Кат Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Дякую, що не залишилися осторонь і відгукнулися!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: