Аніськіна Наталія Олександрівна Одеса відгуки
|
|
Джуді | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Аніськіна Наталія Олександрівна Одеса відгуки Добрий день! Хто відвідував психолога Аніськіну Наталію Олександрівну. Відгукніться і залиште коментарі. Мені порадили її, але у Наталії Олександрівни прийом коштує 1200 грн, не хочеться викидати гроші даремно. Порекомендуйте чи варто відвідувати психолога Аніськіну або порадьте хорошого фахівця.
|
|
| |
Брітні | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я відвідувала психолога Аніськіну, я не можу сказати, що залишилася задоволена. Здебільшого говорила я, вона тільки кивала і слухала, рекомендацій жодних не отримала. За що віддала таку суму не знаю. Загалом рекомендувати не можу.
|
|
| |
Конвалія | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Зверталася з приводу депресії, тривожності, низької самооцінки, страху перед важливими подіями. Після прийому в Наталії Олександрівни я не помітила поліпшення стану, ба більше, з'явилися суїцидальні думки. Звернулася до іншого психолога Фендюре М.О. З Марією Олегівною мені подобається працювати і її допомога для мене неоціненна.
|
|
| |
Кіма | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| А мені подобається консультуватися з Зубовим Костянтином, свого часу він врятував мене від суїцидних нахилів, викликаних комп'ютерною грою.
|
|
| |
Індіра | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Звертатися до Наталії Олександрівни з депресією і панічною атакою не рекомендую. Вона психолог рівня "поговорити", але не більше. Мені з питанням депресії та панічної атаки допомогла Косенко Корнелія Артурівна, цього лікаря можу рекомендувати від чистої душі.
|
|
| |
Керен | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Були в цього фахівця на приватному прийомі з підлітковими проблемами доньки. Я розчарована. Нам не допомогли. Був стандартний набір популярних тестів, розмита оцінка ситуації. Індивідуального підходу не було, все якось узагальнено і ні про що. Дуже шкода, покладала великі надії.
|
|
| |
петра | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| На особистому досвіді можу сказати, що краще сходіть до Фендюри або Косенка. вони більш професійно підходять до вирішення проблеми.
|
|
| |
Юна | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Я б радила все-таки краще Зубова, він допоміг моєму синові нормалізувати стосунки з однокласниками.
|
|
| |
Чара | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Залиште контакти всіх психологів, будь ласка.
|
|
| |
Індіра | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Косенко Корнелія Артуровна - психолог, психотерапевт, психіатр, контактний телефон 0674848814.
|
|
| |
Юна | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Зубов Костянтин Вікторович приймає онлайн або виїжджає додому, зв'язатися можете за телефоном 0639964658.
|
|
| |
Конвалія | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Фендюра Марія Олегівна приймає в Лікаріумі на Французькому бульварі 60, також консультує онлайн, особистий телефон 0635360647.
|
|
| |
Джуді | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Вдячна всім за відгуки!
|
|
| |