Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Аніськіна Наталія Олександрівна Одеса відгуки
Джуді Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Аніськіна Наталія Олександрівна Одеса відгуки

Добрий день! Хто відвідував психолога Аніськіну Наталію Олександрівну. Відгукніться і залиште коментарі. Мені порадили її, але у Наталії Олександрівни прийом коштує 1200 грн, не хочеться викидати гроші даремно.  Порекомендуйте чи варто відвідувати психолога Аніськіну або порадьте хорошого фахівця.

Брітні Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Я відвідувала психолога Аніськіну, я не можу сказати, що залишилася задоволена. Здебільшого говорила я, вона тільки кивала і слухала, рекомендацій жодних не отримала. За що віддала таку суму не знаю. Загалом рекомендувати не можу.

Конвалія Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Зверталася з приводу депресії, тривожності, низької самооцінки, страху перед важливими подіями. Після прийому в Наталії Олександрівни я не помітила поліпшення стану, ба більше, з'явилися суїцидальні думки. Звернулася до іншого психолога Фендюре М.О. З Марією Олегівною мені подобається працювати і її допомога для мене неоціненна.

Кіма Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
А мені подобається консультуватися з Зубовим Костянтином, свого часу він врятував мене від суїцидних нахилів, викликаних комп'ютерною грою.

Індіра Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Звертатися до Наталії Олександрівни з депресією і панічною атакою не рекомендую. Вона психолог рівня "поговорити", але не більше. Мені з питанням депресії та панічної атаки допомогла Косенко Корнелія Артурівна, цього лікаря можу рекомендувати від чистої душі.

Керен Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Були в цього фахівця на приватному прийомі з підлітковими проблемами доньки. Я розчарована. Нам не допомогли. Був стандартний набір популярних тестів, розмита оцінка ситуації. Індивідуального підходу не було, все якось узагальнено і ні про що. Дуже шкода, покладала великі надії.

петра Повідомлення # 7
одеський форум
Підполковник
На особистому досвіді можу сказати, що краще сходіть до Фендюри або Косенка. вони більш професійно підходять до вирішення проблеми.

Юна Повідомлення # 8
одеський форум
Підполковник
Я б радила все-таки краще Зубова, він допоміг моєму синові нормалізувати стосунки з однокласниками.

Чара Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Залиште контакти всіх психологів, будь ласка.

Індіра Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Косенко Корнелія Артуровна - психолог, психотерапевт, психіатр, контактний телефон 0674848814.

Юна Повідомлення # 11
одеський форум
Підполковник
Зубов Костянтин Вікторович приймає онлайн або виїжджає додому, зв'язатися можете за телефоном 0639964658.

Конвалія Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Фендюра Марія Олегівна приймає в Лікаріумі на Французькому бульварі 60, також консультує онлайн, особистий телефон 0635360647.

Джуді Повідомлення # 13
одеський форум
Сержант
Вдячна всім за відгуки!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: