Гек Людмила Юріївна Одеса відгуки
|
|
Лукія | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гек Людмила Юріївна Одеса відгуки
Добрий день! Хочу поцікавитися, як вам невролог Гек Людмила Юріївна. що можете про неї сказати? Чи варто у неї лікуватися?
|
|
| |
Nastua07 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Поставила некоректний діагноз, який не було виявлено ні в результаті дослідження, ні в результаті огляду. При цьому лікування за цим "діагнозом" прописано не було. Результатом від відвідування цієї лікарки стало, мабуть, розчарування, при тому, що прийом за вартістю аж ніяк не дешевий. Не рекомендую Людмилу Юріївну.
|
|
| |
Ікра | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мені здалося, що лікарка Гек розгубилася від того питання, з яким ми прийшли. Від Людмили Юріївни ми практично нічого конкретного не почули, довелося звертатися до більш кваліфікованого фахівця Патрашка О.В., наші запитання не ввели її в глухий кут, вона змогла діагностувати захворювання і призначити хороше лікування.
|
|
| |
іррма | Повідомлення # 4 |
Майор
| Були у Патрашку з батьком після перенесеного інсульту. Катерина Вікторівна призначила хороше комплексне лікування, чим повернула батька до нормального життя.
|
|
| |
Вола | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Також відвідувала Людмилу Юріївну за рекомендацією. В реальності банальне призначення антидепресантів, щодо моєї проблеми корисної інформації не отримала, довелося звертатися в іншу клініку до Калюжної Т.Є. Тетяні Євгеніївні розібратися з моєю проблемою було нескладно.
|
|
| |
Біргіт | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Калюжна Тетяна Євгенівна - один із найкращих лікарів, до якого доводилося звертатися. Допоможе і підтримає в будь-якій ситуації. Сумлінне ставлення і професійний підхід. Неодноразово зверталася до неї за консультацією і завжди моя проблема була вирішена.
|
|
| |
Павла45 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Такої чуйної людини і чудового фахівця, як Тетяна Євгенівна Калюжна, я ніколи не зустрічала. Познайомило нас нещастя. 5 років тому в мого тата був інсульт. Тетяна Євгенівна витягла його з того світу.
|
|
| |
Самсон | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Можете тут на форумі написати, де приймає Калюжна Т.Є. і як до неї потрапити?
|
|
| |
Вола | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Калюжна Тетяна Євгенівна приймає в клініці Лікаріум на Французькому бульварі 60, записатися можна за телефонами: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Білояр | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Скажіть, а Патрашку О.В. де приймає і чи є в неї контактний телефон?
|
|
| |
іррма | Повідомлення # 11 |
Майор
| Катерина Вікторівна приймає на Болгарській у першій поліклініці, особистий номер 0934815955.
|
|
| |
Лукія | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Велике спасибі, що просвітили і я не зробила помилку, потрапивши до некваліфікованого фахівця.
|
|
| |