Тувіченко Ольга Петрівна Одеса відгуки
|
|
Регіна | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Тувіченко Ольга Петрівна Одеса відгуки
Дівчатка милі скажіть, мені порадили гінеколога Ольгу Петрівну Тувіченко, хто знає про неї щось поділіться відгуками, будь ласка!
|
|
| |
Мідея | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Ольгу Петрівну Тувіченко рекомендувати не можу, сама потрапила до неї за рекомендацією, кілька зустрічей і кілька її призначень, і я змінила її на Лихачову Л.Є. Виявила в мене несправжню кісту, якої не існує, і хотіла видаляти її хірургічним способом.
|
|
| |
Мекаела | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Була в неї 2 рази, як на мене вона "слабенька" як лікар. Краще звертайтеся до Ізбаша О.І - "сильний" гінеколог і допоможе правильно призначити лікування.
|
|
| |
сабінянка | Повідомлення # 4 |
Майор
| Ставлення грубе. Огляд дуже грубий. Два тижні боліла шийка після її забору мазка. Ще й ерозію мені припікати збиралася, дівчині, яка не народжувала. Робіть висновок.
|
|
| |
Іві | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Коли все минає - то хороший лікар, будь-який лікар буде хорошим, а якщо по вагітності проблеми, Тувіченко нічого не робить. Типу, ще народите і все, а як же стан психологічний? Якщо хочете виносити здорову дитину, ставайте на облік до Лихачової Л.Є. - перевірено, народите здорового малюка.
|
|
| |
ЛЛаура | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Дуже важко назвати її лікарем, ніколи не визнає свої помилки і навіть не робить спробу хоч якось її виправити. Якщо ви дорожите своїм здоров'ям, я не рекомендую її вам відвідувати. Зверніться краще до Ізбаша О. І., я дуже задоволена цим фахівцем і можу його рекомендувати.
|
|
| |
Моніка | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Звернулася після завмерлої вагітності, одразу на першому прийомі, підкреслюю, без обстеження призначила купу неефективних ліків, при цьому не дешевих! Ні в чому не розібравшись, не призначаючи навіть ніяких УЗД або аналізів, сказала, що наступну вагітність виключно на таблетках. Не рекомендую! Усю наступну вагітність спостерігалася у Лихачової Л.Є. і без таблеток народила здорову доньку!
|
|
| |
іррма | Повідомлення # 8 |
Майор
| Можете дати телефон клініки або Лариси Євгенівни?
|
|
| |
Іві | Повідомлення # 9 |
Сержант
| 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88 - клініка Лікаріум. 0634975942 - Лихачова Лариса Євгенівна.
|
|
| |
Уся | Повідомлення # 10 |
Майор
| Може хтось знає телефон Ізбаша О.І., мені дуже подобається, коли чоловік гінеколог.
|
|
| |
ЛЛаура | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Звісно, тримайте - 0674806462.
|
|
| |
1Tamarochka5 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| 2 роки тому втратила дитину..., Ольга Петрівна просто не вважала за потрібне прописати прогестеронову підтримку в той момент, коли вона була необхідна!
|
|
| |