Кравченко Галина Григорівна Одеса відгуки
|
|
Бетті | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Кравченко Галина Григорівна Одеса відгуки
Поділіться своєю думкою про дерматолога Кравченко Галину Григорівну. Чи змогла вона вирішити вашу проблему?
|
|
| |
Парасковія | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Лікувалася у Кравченка Г.Г. від прищів 4 місяці. Прищі з'являлися як під час лікування так і після нього - під час спостереження. Лікар - Кравченко Галина Григорівна говорила, що це нормально, на даний момент минуло вже півроку, навіть більше, все обличчя обсипане і не проходить.
|
|
| |
Джуді | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Зверталася до цього лікаря двічі: перший раз розповіла про свою проблему, Галина Григорівна провела огляд, сказала, які здати аналізи, прописала попереднє лікування (мазь, що допомагала на певний час). Вдруге я прийшла, щоб сказати, що лікування не допомагає, на що вона відповіла, що не знає, що це за зараза в мене така, і що якщо мазь допомагає, то мазати нею, потім робити перерву, і знову мазати. Тобто лікарка порадила просто прибирати симптом, а причину вона так і не змогла виявити!
|
|
| |
малвіна | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Була у дерматолога Кравченко Г.Г., мені зробили аналізів на N-суму, щоб з'ясувати, що у мене алергія. Не кому не раджу цього лікаря!
|
|
| |
Муля | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Прекрасна лікарка Дмитренко А.М., а я їх обійшла чимало, включно з Кравченком, точний діагноз і одразу ж лікування. У моєму випадку просто врятувала від мук. Для мене більше немає питання, до якого дерматолога піти, тільки до Алли Михайлівни!
|
|
| |
Аміна1986 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Такої уваги і професіоналізму, як у Алли Михайлівни, я не отримувала дуже давно. Швидко відреагувала на проблему. Аналізи, крапельниці, постійний контроль! Лікар на зв'язку не тільки в клініці, але доступна і в неробочий час, що особисто в моїй ситуації було необхідно.
|
|
| |
Афрадита | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Скільки дерматологів зі своєю маленькою проблемою обійшла, тільки в особі Дмитренка О.М. знайшла уважного майстра своєї справи. Підібрала дешеві ліки. Усім її раджу!
|
|
| |
Кейла | Повідомлення # 8 |
Майор
| Є пацієнткою Алли Михайлівни вже кілька років. Грамотний індивідуальний підхід до кожного клієнта, уважність, делікатність, оптимізм - ось що вирізняє цю лікарку серед колег! Завжди раджу звертатися до саме до неї!
|
|
| |
Клариса78 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Дівчата, ви добре відгукуєтеся про дерматолога Дмитренко, можете залишити її контактний номер.
|
|
| |
Муля | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Тримайте 0679049003, 0500137361 і обов'язково звертайтеся.
|
|
| |
Ісідора | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Алла Дмитрівна, найкращий дерматолог. Звернулася по допомогу. Завжди вислухає, знайде до кожного пацієнта підхід. Вирішить проблему. Раджу всім, звертайся тільки до цього лікаря, завжди допоможе.
|
|
| |
Бетті | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Спасибі всім, що залишили відгуки.
|
|
| |