Коробейникова Елла Михайлівна Одеса відгуки
|
|
Денна | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Коробейникова Елла Михайлівна Одеса відгуки
Шановні форумчани, просвітіть, хто звертався до Коробейникової Елли Михайлівни. Чи допомогла вона впоратися з вашою проблемою. Можете її рекомендувати, як хорошого фахівця.
|
|
| |
Mariana1989 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| У мене в підсумку результату немає, хребці навскосички, після прийому в лопатковій зоні дискомфорт, голова болить, гроші, вважаю, викинуті. сама більше не піду і вам не рекомендую.
|
|
| |
FillOlga | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Ця лікарка багато знає, красиво говорить, але як мануальний терапевт ні про що. Не змогла вправити звичайне защемлення нерва.
|
|
| |
Ромія | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Мені не допомогло, 7 сеансів не дали позитивного зрушення, ще й з'явилися тривалі болі. Знайома порекомендувала іншого мануального терапевта Забранського В.В., після 5 сеансів болі минули зовсім, ще він приймає тільки зі знімками МРТ, щоб не нашкодити.
|
|
| |
Ірит | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Теж можу підтвердити Забранський В.В. хороший фахівець. Потрапила до нього за направленням від невролога. Дуже доброзичлива, прихильна до себе людина. Після першого відвідування стала повертатися шия без болю. Через 4 сеанси зник головний біль, біль у хребті.
|
|
| |
Zafa | Повідомлення # 6 |
Майор
| Завдяки зусиллям і майстерним прийомам Владислава Володимировича, стан мого хребта на доволі тривалий час покращився. Дуже його рекомендую, фахівець вищого класу.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Ви не підкажіть Владислав Забранський із дітьми працює?
|
|
| |
Ірит | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Владислав Володимирович дітей не приймає, але можу підказати дуже хорошого дитячого фахівця, відновила багатьох дітей, і їй усі вдячні.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 9 |
Полковник
| Підкажіть, будь ласка, контактний телефон і де приймає
|
|
| |
Ірит | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Терземан Ірина Олександрівна приймає на Ген. Петрова 19, записуватися потрібно заздалегідь, до неї важко потрапити контактний телефон 0950992618
|
|
| |
Ruslan78 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Можете підказати контактні дані Владислава Забранського?
|
|
| |
Zafa | Повідомлення # 12 |
Майор
| Тримайте і обов'язково звертайтеся він хороший фахівець 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792
|
|
| |