Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Танєєв Олег Олександрович Одеса відгуки
Андреа Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Танєєв Олег Олександрович Одеса відгуки

Можете залишити відгуки про Танєєва Олега Олександровича?  Як вам фахівець? Можете рекомендувати його, як хорошого невролога?

Августа41 Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Дуже приємна й уважна людина, але, на жаль, як фахівець не дуже. Призначення було неправильним, після курсу приймання препаратів, мені стало так погано, що ледве відкачали. Не можу його радити.

Svet1 Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Звернулася до Олега Олександровича з приводу головного болю місяць тому. Після проведеного обстеження і призначеного лікування краще не стало. Сподівалася отримати ефективне лікування, а в результаті була розчарована, після чого звернулася до іншого фахівця Калюжної і про головні болі тепер не згадую.

gorgia67 Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Олег Олександрович переглянув мої аналізи, не знайшов у них нічого серйозного, сказав, що це депресія. Добре, що я знайшла іншого гідного лікаря - Патрашку О.В., яка змогла визначити мої проблеми і відправити на потрібні аналізи. Може комусь він і допоміг, але в моєму випадку нічим.

Jenny77 Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Відмінний лікар Калюжна Т.Є.. Рідкісне поєднання професіоналізму і душевних якостей. Звертаюся з 2017 року. Завжди позитивний результат усіх призначень і рекомендацій.

Liana Повідомлення # 6
одеський форум
Підполковник
Тетяна Євгенівна, дуже чуйний і грамотний лікар! Якщо є проблема неврологічного характеру у вас, запишіться до цього лікаря!

Selma Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
Усією сім'єю лікуємося у Патрашку Катерини Вікторівни. Завжди грамотно призначає лікування, вислухає, допоможе порадою, підтримає. Лікар, на прийом до якого приходиш, як до найкращого друга. Призначене нею лікування завжди приносить позитивні результати. Професіонал своєї справи. Дуже раді, що змогли знайти такого чудового лікаря!

Айнур Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Дуже сподобалося ставлення Катерини Вікторівни до мене, як до пацієнта. Діагноз було поставлено відразу, без будь-яких сумнівів. Лікування, яке було призначено, допомогло мені звільнитися від моєї проблеми через дуже короткий період часу.

Vladlen Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Для інформації, дайте контакти Калюжної Т.Є. і Патрашка Є.В.

Liana Повідомлення # 10
одеський форум
Підполковник
Калюжна Тетяна Євгенівна приймає в клініці Лікаріум на Французькому бульварі 60, записатися можна через адміністратора за телефонами - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.

Selma Повідомлення # 11
одеський форум
Сержант
Патрашку Катерина Вікторівна приймає в поліклініці на Болгарській, зв'язатися можна за телефоном 0934815955

Андреа Повідомлення # 12
одеський форум
Лейтенант
Усім спасибі, тему можна закривати.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: