Марченко Анна Олександрівна Одеса відгуки
|
|
Каміла145 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Марченко Анна Олександрівна Одеса відгуки
Цікавить ваша думка про психолога Марченко Ганну Олександрівну. Як ви думаєте, до неї варто звертатися, вона зможе допомогти з сильними страхами.
|
|
| |
Ляда | Повідомлення # 2 |
Сержант
| На жаль, нашій родині Анна Олександрівна допомогти не змогла. Шкода витраченого часу і грошей. Людина вона, звісно, може і хороша, і добра, але візит до неї приніс чергове розчарування.
|
|
| |
Mmiillaannaa | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Проблема, з якою я прийшов до Анни Олександрівни на консультацію, не була вирішена. Після бесіди нічого не змінилося. Не буду більше консультуватися у цього психолога.
|
|
| |
Леоніла | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Дівчата, ну я зрозуміла, що до Марченка О.О. краще не йти, а кого можете порадити?
|
|
| |
Радій | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я можу порекомендувати Фендюру Марію Олегівну, лікар незвичайний! Стільки уваги, участі, турботи, професіоналізму не зустрічав у жодного лікаря! Дуже рекомендую до неї звернутися.
|
|
| |
shevchuk5 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Мені б хотілося залишити на знак подяки кілька слів про психолога Фендюру. Річ у тім, що я прийшла до неї у вкрай пригніченому стані, була затяжна апатія і небажання що-небудь робити, змінювати у своєму житті. Та й, власне, жити взагалі. Марія Олегівна дуже професійно, акуратно вивела мене в правильне русло, допомогла підбадьоритися і повірити у свої сили, прийняти і полюбити себе. Вона дуже хороша у своїй професії, заслуговує найвищого бала за проведену зі мною роботу. Я консультувалася онлайн за телефоном 0635360647.
|
|
| |
Fedorchuk | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Довго відкладала похід до психолога, здавалося, що не знайду свого фахівця. Коли зрозуміла, що далі тягнути з тривожністю та багатьма іншими проблемами не можна, звернулася до Косенко Корнелії Артурівни. Сподобалося розуміння моєї проблеми, зацікавленість у ній. З перших хвилин стало зрозуміло, що я потрапила до справжнього фахівця. Після першого відвідування була у Корнелії Артурівни ще не раз і точно знаю, що якщо мені знадобиться допомога, я сміливо і з величезним задоволенням звернуся до неї знову і вам раджу її відвідати.
|
|
| |
Poplavskaya | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Дякую долі, що звела мене з Корнелією Косенко. Я вперше зіткнувся з необхідністю звернутися до психолога і дуже хвилювався через те, що не зможу грамотно донести пережиту симптоматику, пояснити суть, корінь проблеми. Однак Корнелія Артурівна виявилася фахівцем з великої літери: вона ставила грамотні навідні запитання, провела первинний курс психотерапії. Далі було підібрано ефективну програму, яка дала відчутний ефект уже через кілька тижнів. Залишаю вам її контактний номер 0674848814, звертайтеся.
|
|
| |
Yasya | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Я хочу порекомендувати Зубова Костянтина, він допоміг у вирішенні моєї проблеми, після чого я знайшла душевну рівновагу. Буду і далі відвідувати і вам рекомендую.
|
|
| |
nina75 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Теж можу підтвердити Костянтин Вікторович хороший психолог. У мене була низка психологічних проблем, з якими він допоміг мені впоратися, за що я йому дуже вдячна і вам раджу його відвідати. Ділюся його особистим контактним номером 0639964658.
|
|
| |
Каміла145 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Дякую вам за поради.
|
|
| |