Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Марченко Анна Олександрівна Одеса відгуки
Каміла145 Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Марченко Анна Олександрівна Одеса відгуки

Цікавить ваша думка про психолога Марченко Ганну Олександрівну.  Як ви думаєте, до неї варто звертатися, вона зможе допомогти з сильними страхами.

Ляда Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
На жаль, нашій родині Анна Олександрівна допомогти не змогла. Шкода витраченого часу і грошей. Людина вона, звісно, може і хороша, і добра, але візит до неї приніс чергове розчарування.

Mmiillaannaa Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Проблема, з якою я прийшов до Анни Олександрівни на консультацію, не була вирішена. Після бесіди нічого не змінилося. Не буду більше консультуватися у цього психолога.

Леоніла Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Дівчата, ну я зрозуміла, що до Марченка О.О. краще не йти, а кого можете порадити?

Радій Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Я можу порекомендувати Фендюру Марію Олегівну, лікар незвичайний! Стільки уваги, участі, турботи, професіоналізму не зустрічав у жодного лікаря! Дуже рекомендую до неї звернутися.

shevchuk5 Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Мені б хотілося залишити на знак подяки кілька слів про психолога Фендюру. Річ у тім, що я прийшла до неї у вкрай пригніченому стані, була затяжна апатія і небажання що-небудь робити, змінювати у своєму житті. Та й, власне, жити взагалі. Марія Олегівна дуже професійно, акуратно вивела мене в правильне русло, допомогла підбадьоритися і повірити у свої сили, прийняти і полюбити себе.  Вона дуже хороша у своїй професії, заслуговує найвищого бала за проведену зі мною роботу. Я консультувалася онлайн за телефоном 0635360647.

Fedorchuk Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Довго відкладала похід до психолога, здавалося, що не знайду свого фахівця. Коли зрозуміла, що далі тягнути з тривожністю та багатьма іншими проблемами не можна, звернулася до Косенко Корнелії Артурівни. Сподобалося розуміння моєї проблеми, зацікавленість у ній. З перших хвилин стало зрозуміло, що я потрапила до справжнього фахівця. Після першого відвідування була у Корнелії Артурівни ще не раз і точно знаю, що якщо мені знадобиться допомога, я сміливо і з величезним задоволенням звернуся до неї знову і вам раджу її відвідати.

Poplavskaya Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
Дякую долі, що звела мене з Корнелією Косенко. Я вперше зіткнувся з необхідністю звернутися до психолога і дуже хвилювався через те, що не зможу грамотно донести пережиту симптоматику, пояснити суть, корінь проблеми. Однак Корнелія Артурівна виявилася фахівцем з великої літери: вона ставила грамотні навідні запитання, провела первинний курс психотерапії. Далі було підібрано ефективну програму, яка дала відчутний ефект уже через кілька тижнів.  Залишаю вам її контактний номер 0674848814, звертайтеся.

Yasya Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
Я хочу порекомендувати Зубова Костянтина, він допоміг у вирішенні моєї проблеми, після чого я знайшла душевну рівновагу. Буду і далі відвідувати і вам рекомендую.

nina75 Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
Теж можу підтвердити Костянтин Вікторович хороший психолог. У мене була низка психологічних проблем, з якими він допоміг мені впоратися, за що я йому дуже вдячна і вам раджу його відвідати. Ділюся його особистим контактним номером 0639964658.

Каміла145 Повідомлення # 11
одеський форум
Сержант
Дякую вам за поради.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: