Фернандес де Рівес Сергій Францискович Одеса відгуки
|
|
Саїда | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Фернандес де Рівес Сергій Францискович Одеса відгуки
Цікавить інформація про невролога Фернандеса де Рівеса Сергія Францисковича. Чи допоміг він вам впоратися з вашими неврологічними проблемами.
|
|
| |
Васек17 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Мені не допоміг, поставив неправильний діагноз, природно і неправильне лікування, від якого стало гірше.
|
|
| |
Лорен | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Діагноз, поставлений лікарем Фернандесом, не підтвердили інші неврологи Патрашку і Калюжна! Після проведеного мені лікування відчула себе набагато гірше. Мені здається, що такий лікар просто псує імідж неврологів!
|
|
| |
СофіяС | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Те обстеження, яке було проведене Сергієм Францисковичем, не задовольнило мене порівняно з тим, як проводилося обстеження у Патрашку О.В. Вона підійшла до нього дуже прискіпливо.
|
|
| |
Рікарда | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Хотілося б дуже відзначити лікаря - Патрашку Катерину, яка справила сильне враження. Я до неї всього один раз потрапила, але мені вистачило цього часу, щоб зрозуміти - переді мною чудовий фахівець. Огляд був на найвищому рівні і, звісно, призначено хороше лікування!
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Чудовий лікар Патрашку! Дуже душевна, вникає в проблему пацієнта. Добре діагностує, грамотно призначає процедури. Виходиш від неї з прекрасним настроєм, оживаєш просто.
|
|
| |
Selma | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Мені сподобалася дуже Калюжна Тетяна Євгенівна. Мене вона як лікар, своїми професійними якостями влаштувала цілком - компетентна, грамотна. Ставлення в неї зацікавлене і ставиться вона уважно до пацієнтів.
|
|
| |
lubovvv | Повідомлення # 8 |
Майор
| Два роки тому перший раз звернулася до цього чудового лікаря! Вона просто поставила мене на ноги. За ці два роки здоров'я моє покращилося на порядок. Безмірно тішить, що лікарка ставиться до своїх пацієнтів з великою турботою й уважністю.
|
|
| |
Hatalahbek | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Можете поділитися контактами неврологів Калюжної та Патрашку?
|
|
| |
Selma | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Я залишаю вам контакти клініки, де приймає Калюжна Тетяна - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Залишаю особистий телефон Катерини Патрашку 0934815955, телефонуйте і домовляйтеся.
|
|
| |
Саїда | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дуже вдячна за ваші рекомендації!
|
|
| |