Вололовцева Ірина Іванівна Одеса відгуки
|
|
Уляна | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Вололовцева Ірина Іванівна Одеса відгуки
Добрий вечір! Хочу почути відгуки про ЛОРа Воловцеву І.І., лікуюся у неї, але щось толку немає. Хочу зрозуміти це хороший лікар чи ні.
|
|
| |
Vska25 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Прийшла до неї зі скаргою на дуже сильні головні болі та нежить, за знімком діагностували гайморит, і мені призначили місцевий антибіотик і промивання. У підсумку через три дні стан погіршився, Ірина Іванівна, як і раніше, не вважала за потрібне реагувати більш серйозним лікуванням.
|
|
| |
Zafa | Повідомлення # 3 |
Майор
| На п'ятий день після лікування у лікаря Воловцевої, прийшла до Безусова М.В., який діагностував дуже серйозний гнійний процес у пазусі і був змушений зробити прокол.
|
|
| |
Olesya8 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Відсутність обстеження. Застарілі методи лікування. Шаблонність. Лікаря рекомендувати не можу!
|
|
| |
Kasatka | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Я зверталася до Новошицького Станіслава В'ячеславовича для з'ясування причини рецидивної носової кровотечі. Під час проведеного на вищому рівні обстеження причину було швидко встановлено і надано докладні рекомендації щодо подальшого лікування. Станіслав В'ячеславович приємна у спілкуванні людина і відразу видно, що професіонал у своїй справі.
|
|
| |
Arno0 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| У дитини затягнувся нежить. Почала шукати ЛОРа і знайшли Новошицького. Моїй доньці трохи більше 2 років, лікар відразу знайшов спільну мову з нею, дуже добрий, веселий і приємний. Відразу виписав план по пунктах і пояснював кожен пункт у подробицях, як і для чого. Емоції від відвідування і в мене, і в дитини тільки позитивні!
|
|
| |
Агнеса | Повідомлення # 7 |
Майор
| Ми відмінно сходили до Безусова М.В. Чітко оглянув дитину. Грамотно все розповів. Найбільше мені сподобалося, що він не призначав лікування з 15 різних ліків і ще купу лівих дій. Він призначає мало і все потрібне! Про кожні ліки докладно розповідав, навіщо саме їх він призначив і чим вони допоможуть дитині.
|
|
| |
Галина1994 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| А як записатися до Новошицького С.В.?
|
|
| |
Arno0 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Даю вам особистий телефон Станіслава В'ячеславовича - 0661960411.
|
|
| |
Уляна | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Спасибі що проконсультували!
|
|
| |