Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Схуднення
LadySnov Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дівчатка і хлопчики, вирішила я трохи схуднути, щоб мати ідеальну форму перед поїздкою на море. Розумію що потрібно їсти менше солодкого і мучного, а налягати на овочі та фрукти. А ще знайшла цікаву закваску для фітнес йогурту тут Він начебто природним шляхом прискорює процес схуднення. Може хто-небудь худнув з його допомогою?

Mallinka Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Не чула про такий йогурт, але взагалі кисломолочку корисно їсти під час схуднення, та й не тільки. Тому напевно частка правди в цих обіцянках є.

PauloKoelio Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Дівчина, якщо ви хочете швидко схуднути без шкоди для здоров'я, вам потрібно перейти на правильне харчування, зменшити кількість уживаних калорій і обов'язково зайнятися спортом.

Пушинка Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Зараз у соціальних мережах багато дієтологів пропонують пройти марафони схуднення. Брала участь в одному з них і справді скинула зайву вагу. Може й вам спробувати?

Kaveliya Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Багато хто помиляється, коли думає, що якщо просто їсти менше солодкого і мучного, то швидко почнуть худнути. Але це не так, адже для того, щоб скинути вагу потрібно правильно харчуватися. Коли ви почнете піклуватися про своє харчування, тобто відмовитеся від усіх шкідливих продуктів, то вага стрімко почне знижуватися. До речі, у мене тут на прикметі є один сайт, тут знайдете інформацію, як схуднути без дієти, і прибрати живіт. Думаю, це стане вам у пригоді.

LulaMir Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Дуже цікаво, а що за марафон? І що ви робили? Там саме про харчування йшлося чи спортом займалися теж? І скільки вдалося скинути? За який термін?

Soniya Повідомлення # 7
одеський форум
Лейтенант
А я ось тут ще знайшла багато цікавих дієт а На дієті Дюкана колись давно сиділа, вагу добре скинула. Щоправда після вагітності знову набрала( Але вдруге на Дюкана не хочу сідати, не можу себе налаштувати. А ось білкову дієту варто спробувати. Кажуть, вона допомагає прискорити метаболізм і за рахунок цього йде швидке схуднення. І ось на такій дієті йогурт буде якраз доречний

Myanna Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Дієти це не завжди варіант хороший

Jocefodet Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Десь читав що дуже добре допомагають бігові доріжки і не треба ніяких дієт, можете навіть їсти і бігати, головне не зупинятися!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: