Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Золото або срібло
Vannessa Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Обираєте завжди золото або ж срібло розглядаєте в якості прикрас? Також яке у вас ставлення до білого золота.

АдаЗубцова Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
У мене є один комплект срібла, проте ношу його вкрай рідко. Червоне золоте моє улюблене. Хоча зараз багато хто переходить на біле.

Martinna Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Біле золото іноді має досить непоганий вигляд. Усе залежить від вбрання, до якого ви підбираєте прикрасу. Я в Укрзолото купила сережки з білого золота. Не сказати що ношу їх не знімаючи, але іноді буває одягаю і вони мені дуже подобаються.

Todema Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
А я просто обожнюю біле золото, оскільки такі прикраси виглядають не стандартно, а мені дуже подобаються незвичайні ювелірні прикраси. Мені дуже сподобалася ось така незвичайна каблучка від інтернет-магазину Злато, а завдяки топазу вона має ще привабливіший вигляд. Думаю замовити її з наступної зарплати.

ІринКа765 Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Я віддаю перевагу сріблу або білому золоту. Мені подобається, як срібні набори виглядають на мені. А ось до звичайного золота ставлюся не дуже. У мене є золоті сережки і браслет, але одягала всього кілька разів. Хоча часто бачу жінок, яким у золотих прикрасах дуже красиво.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: