Золото або срібло
|
|
Vannessa | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Обираєте завжди золото або ж срібло розглядаєте в якості прикрас? Також яке у вас ставлення до білого золота.
|
|
| |
АдаЗубцова | Повідомлення # 2 |
Сержант
| У мене є один комплект срібла, проте ношу його вкрай рідко. Червоне золоте моє улюблене. Хоча зараз багато хто переходить на біле.
|
|
| |
Martinna | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Біле золото іноді має досить непоганий вигляд. Усе залежить від вбрання, до якого ви підбираєте прикрасу. Я в Укрзолото купила сережки з білого золота. Не сказати що ношу їх не знімаючи, але іноді буває одягаю і вони мені дуже подобаються.
|
|
| |
Todema | Повідомлення # 4 |
Сержант
| А я просто обожнюю біле золото, оскільки такі прикраси виглядають не стандартно, а мені дуже подобаються незвичайні ювелірні прикраси. Мені дуже сподобалася ось така незвичайна каблучка від інтернет-магазину Злато, а завдяки топазу вона має ще привабливіший вигляд. Думаю замовити її з наступної зарплати.
|
|
| |
ІринКа765 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я віддаю перевагу сріблу або білому золоту. Мені подобається, як срібні набори виглядають на мені. А ось до звичайного золота ставлюся не дуже. У мене є золоті сережки і браслет, але одягала всього кілька разів. Хоча часто бачу жінок, яким у золотих прикрасах дуже красиво.
|
|
| |