Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Які купити жироспалювальні препарати?
Коноваленко Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Чи зможу я скинути вагу за допомогою жироспалювальних препаратів без фізичних навантажень? Які взяти таблетки?

Марченко Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Без фізичних навантажень скинете вагу, але не надовго.

lerane Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Купив Жироспалювач NR Lipo-6 Black Hers 120 liqui-caps
ВІН РЕАЛЬНО ЗПАЛЮЄ, скинула вагу, підтягнулася, рельєф отримала, струнка тепер, попа має чудовий вигляд, раджу всім подругам

Katia123 Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
краще спорт і дієта

Lisa5 Повідомлення # 5
одеський форум
Підполковник
Краще взагалі їх не купувати.

Kashpo Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Кажуть ель-карнітин допомагає спалювати жир під час тренувань

jade Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Я не розумію навіщо напихати свій організм пігулками і випробовувати долю, адже невідомо, які можуть бути наслідки. Можна просто правильно, збалансовано харчуватися, займатися спортом і стежити за своєю фігурою. Мені ось, наприклад, завжди допомагає підправити фігуру фітнес і масаж, ну і, звісно, після 6 не їм зайвого. Щоб шкіра була гладкою, пружною і без жирових відкладень, я періодично хочу на гідромасаж у Siam Thai Spa: цей масаж сприяє розщепленню жирової тканини, підвищенню тонусу м'язів, посиленню імунітету. Полюбіть себе і працюйте над своїми проблемами і тоді буде результат, а труїти себе хімією нерозумно

Поліна71 Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
Цікаво, стане в нагоді

shuk91 Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Ну я тут із моногімом не погоджуся щодо спорту. Особисто у мене немає часу на фікнес та й з навантаженнями потрібно дуже акуратно. Особисто мені вдалося скинути вагу завдяки препарату Малинові Цукерки ECO PILLS Raspberry. Мені його порекомендувала дієтолог він абсалютно безпечний таж навпаки володіє вітамінним комплексом за місяць прийому я скинула 15 кг

Wiciaine Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
цікаво

annylina Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Я теж не вітаю жироспалювальні препарати, але і в спортзал ходити не виходить! Мене зацікавила апаратна косметологія. Давно хотіла курс масажу на апараті пройти, привабила клініка Меділенд, судячи з відгуків, хороші фахівці, високий рівень обслуговування, ціни не кусаються. Незабаром на практиці мені довелося в цьому переконатися. Апаратний масаж мене вразив, звісно. Вага скидається набагато швидше, ніж у класичному варіанті. Шкіра набуває здорового вигляду, стає гладкою, доглянутою і повністю звільненою від целюліту. Я задоволена! Медичний центр дуже хороший.

ІринКа765 Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Всі спроби скинути вагу за допомогою препаратів не дадуть потрібного результату. Крім цього можна угробити здоров'я. Звичайно, ви отримаєте якийсь недовготривалий ефект (можливо, а не факт), але ризики того не варті. Краще розрахувати норму калорій на день, нормалізувати харчування, максимально відмовитися від шкідливостей і під'єднати фіз навантаження (або хоча б ходьбу).

Ktleyna Повідомлення # 13
одеський форум
Рядовий
Мені так погано було від жж. Жах, не рекомендую. Серце вискакувало

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: