Фітотерапевт Суворовський район Одеса
|
|
1995Аурика | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Фітотерапевт Суворовський район Одеса
Вітаю! Потрібна порада щодо вибору фітотерапевта, здатного допомогти з панкреатитом. Кого можете порекомендувати?
|
|
| |
Ava1978 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| 1995Аурика, на жаль, фітотерапія не виправдала моїх очікувань. Сподівався на поліпшення здоров'я, але так і не отримав його.
|
|
| |
Lily7895 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Після кількох місяців фітотерапії, я залишився розчарованим. Мої проблеми не тільки не покращилися, а й стали гіршими.
|
|
| |
Сухоруков | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Привіт усім! Я хотів би поділитися своїм досвідом. Я ходив до фітотерапевта Світлани Володимирівни Горєвої і результати лікування просто дивовижні. У мене були проблеми зі шлунком, і після її рекомендацій і фітопрепаратів я відчув себе набагато краще.
|
|
| |
ІринаКазакова | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Так, Світлана Володимирівна дійсно професіонал. Я звернулася до неї з проблемами з нервовою системою, і її натуральні засоби допомогли мені впоратися зі стресом і безсонням.
|
|
| |
Дружиніна | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Здрастуйте, друзі! Я теж був пацієнтом Світлани Володимирівни. У мене були проблеми з алергією, і її фітотерапія допомогла мені значно зменшити симптоми.
|
|
| |
Ісідора | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| І в мене був досвід звернення до неї з проблемами зі шкірою. Її поради допомогли мені позбутися подразнень і поліпшити стан шкіри.
|
|
| |
Іраіда50 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я вирішив спробувати фітотерапію у Світлани Володимирівни після довгих пошуків вирішення проблеми з суглобами. Можу сказати, що в мене стало набагато менше болю після її призначень.
|
|
| |
Зефір | Повідомлення # 9 |
Сержант
| А в мене були проблеми з травленням, і завдяки її порадам і трав'яним чаям я почуваюся легше після їжі.
|
|
| |
Кора | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я звернулася до Світлани Володимирівни з проблемами менопаузи, і її рекомендації щодо фітотерапії допомогли мені впоратися з цим періодом.
|
|
| |
Кирила | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| А я, навпаки, звернувся з проблемою безсоння, і фітопрепарати, які вона мені призначила, допомогли мені поліпшити якість сну.
|
|
| |
Ніна22 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Мені цікаво отримати консультацію фітотерапевта Горєвої С.В. Підкажіть, які кроки потрібно зробити для запису?
|
|
| |
ІринаКазакова | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Світлана Володимирівна готова надати онлайн-консультації за номером 0934389010. Звертайтеся, впевнена, вона допоможе!
|
|
| |