Найкращий фітотерапевт Одеси
|
|
Генрієтта | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий фітотерапевт Одеси
Доброго дня форумчани! Замучив гастрит, традиційне лікування не допомагає. Потрібна допомога фітотерапевта. Чи можете ви поділитися інформацією про таких лікарів, які можуть допомогти?
|
|
| |
Lewis | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Генрієтто, не можу сказати, що лікування у фітотерапевта виправдало мої очікування. Було більше надій, ніж реальних результатів.
|
|
| |
Noah2 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Хоча я вірю в силу природних лікарських трав, фітотерапія не допомогла мені. Мої проблеми залишилися без змін
|
|
| |
DF1981 | Повідомлення # 4 |
Майор
| Я хочу поділитися своїм досвідом лікування у фітотерапевта Світлани Володимирівни Горєвої. Її рекомендаціями я зміг позбутися хронічного головного болю.
|
|
| |
Аніса | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Так, я теж звернулася до Світлани Володимирівни з проблемами зі шлунком. Вона порадила мені низку трав, і тепер моя шлункова неприємність зникла.
|
|
| |
АліNa | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Мені допомогла фітотерапія Світлани після стресу. Я раніше не могла нормально спати, але її натуральні засоби заспокоєння допомогли мені повернути нормальний сон.
|
|
| |
Пітт | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| І я в неї був! Світлана Володимирівна дала мені поради щодо підтримки імунітету. За останній рік я практично не хворів!
|
|
| |
Karim | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У мене був проблемний свербіж шкіри, і Світлана Володимирівна дала мені рецепти для ванн і мазей. Свербіж зник, а шкіра стала здоровою.
|
|
| |
Сніжанка | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Я довгий час страждав від мігрені, і Світлана Володимирівна допомогла мені підібрати трави, які знижують частоту і силу нападів.
|
|
| |
Breezz | Повідомлення # 10 |
Сержант
| У Світлани Володимирівни також є хороші поради щодо зняття стресу і напруги. Мені це дуже допомогло в складний період мого життя.
|
|
| |
JojiM | Повідомлення # 11 |
Сержант
| І я хочу додати свій позитивний відгук. Світлана Володимирівна - професіонал своєї справи, і я вдячний їй за допомогу в поліпшенні мого здоров'я.
|
|
| |
Віринея | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я б хотів записатися на прийом до фітотерапевта Горєвої С.В. Можете підказати способи запису?
|
|
| |
Аніса | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Світлана Володимирівна зараз допомагає тільки онлайн, телефонуйте за номером 0934389010 і ви залишитеся задоволені.
|
|
| |