Фітотерапевт Одеси
|
|
Мілена | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Фітотерапевт Одеси
Друзі, з якими захворюваннями ви зверталися до фітотерапевта, і який фахівець вам допоміг у цьому? Порадьте, будь ласка.
|
|
| |
Кариночка1995 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Мілена, відгук про фітотерапію в мене тільки один: неефективно. Ніякої користі, тільки втрата часу і грошей.
|
|
| |
Натусінька37 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Моя спроба лікування фітотерапією завершилася провалом. Жодної користі для мого здоров'я я не відчув.
|
|
| |
Poplavskaya | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Доброго дня, дорогі друзі! Я хочу поділитися своїми враженнями про фітотерапевта Світлану Володимирівну Горєву. Вона допомогла мені впоратися з моїми проблемами зі шлунком. Я пив її рецепти на основі лікувальних трав, і результати мене вразили.
|
|
| |
Аміна1986 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Так, я теж зверталася до Світлани Володимирівни з проблемами зі шлунком, і вона запропонувала мені чудові фітотерапевтичні засоби. У мене ніколи не було такого полегшення!
|
|
| |
Zolotareva | Повідомлення # 6 |
Сержант
| А в мене були проблеми з безсонням, і Світлана Володимирівна підібрала для мене спеціальний чай. Тепер я сплю як немовля.
|
|
| |
малвіна | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Мені потрібно було підняти імунітет, і Світлана Володимирівна порадила мені рецепти, які дійсно допомогли зміцнити мій захист.
|
|
| |
Аркадій1997 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У мене були постійні головні болі, і Світлана Володимирівна розробила для мене індивідуальну програму з використанням трав і гомеопатії. Тепер я майже забув, що таке болі в голові.
|
|
| |
Крючков | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я навіть не думав, що фітотерапія може бути такою ефективною. У мене був кашель, який не минав місяцями, але після приймання трав'яних засобів від Світлани Володимирівни, він зник протягом кількох тижнів.
|
|
| |
Горислава | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я хотів би поділитися своєю історією. У мене була хронічна втома, і Світлана Володимирівна допомогла мені відновитися за допомогою фітотерапії. Тепер я почуваюся бадьорим і повним енергії.
|
|
| |
Ельміра | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Мене дуже турбували алергії, і Світлана Володимирівна підказала мені низку рецептів, які допомогли знизити симптоми і поліпшити мій загальний стан.
|
|
| |
Гликерія | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Доброго дня, я хотів би записатися на прийом до фітотерапевта Горєвої С.В. Будь ласка, скажіть мені, як це зробити?
|
|
| |
Аміна1986 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Отримайте кваліфіковану допомогу у Світлани Володимирівни за номером телефону - 0934389010, наразі консультує тільки онлайн.
|
|
| |